Thursday, July 14, 2011

Pratonton Filem Flat 3A.. Thank kerana menjemput.. :")


Assalamulaikum...

Semalam Tengah hari, aku diseru oleh kawan ku untuk bukak email.. Then, bila aku bukak email, aku tengok ada email jemputan dari MIG Online Metrowealth untuk bersama-sama memeriahkan pratonton Filem Flat 3A. Then, apa lagi, aku mengorak langkah mengatur masa la ke sana..ihih.. Wayang start around kul 9 malam di Sunway Piramid..




Filem seram ini mengisahkan seorang gadis bernama Fiqah  yang telah menggugurkan Kandungan yang berumur 4 bulan secara paksaan oleh teman lelakinya Anas. Sejak kejadian menggugurkan janinnya, Fiqah mula dihantui perasaan bersalah dan fobia. Dan fiqah bersama kawan baiknya iaitu Ratna mengambil keputusan untuk berpindah ke Flat yang berdekatan dengan tempat kerja mereka disamping ingin melupakan peristiwa yang berlaku di rumah itu.


Fiqah mula dihantui perasaan bersalah dan fobia. Ratna, kawan baik Fiqah mengajak Fiqah berpindah di sebuah flat murah bersamanya. Tanpa di ketahui Fiqah , rumah yang didudukinya itu adalah rumah seorang dukun bernama Kang Suman yang di percayai telah menculik dan membunuh Fatin, seorang kanak-kanak yang tinggal berhampiran flat tersebut.
Apabila berpindah ke rumah baru iaitu di FLAT 3A , Keadaan menjadi lebih teruk .. Bayangan kanak2 perempuan, suara tangisan bayi, semakin menghantui Fiqah.. 
Nak tahu kisah selanjutnya, Sila menonton filem ini di pawagam berdekatan anda.
Gambar sekitar pratonton..
Bersama Pelakon Utama filem ini..


Rakan artis yang memberi sokongan kepada rakan seperjuangan..
[dia belakon jugak, tp, sikit je scene dia..ihh]


Antara barisan pelakon utama..

Macam biasa, mesti berjumpa Ujang dan isteri..ihihi..

P/S : Jangan lupa saksikan filem ini dipawagam dan jangan lupa untuk menonton Vlog bersama NurAizuddin di sekitar Pratonton Filem ini di 1tube.my..






5 comments:

Ery Farieha said...

kau taknak bagi tips ke macam mana dapat invitation ni?

ujang pon, taknak bagi tips ke?

scha al ahmad said...

owhooo...
best x crita dy?
bg review sket..
:)

ujang+isteri mmg slalu eh dpt free tiket?
bestny!

Nur Syazana Mohammed Sani said...

ish ,. xminat tengok cite cite seram =='

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/sports-day.html

zuwaidah said...

mesti best...bertambah best lagi jumpa pasangan romantis dak encem tuuu

Muhammadnuraizuddin said...

ery = kene lah follow blog2 gosip..ihihi..

scha = 3.5 dari 5 bintang..

zyazana = ihhi.. seram woo..

zuwaidah - ihihih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...