Saturday, July 2, 2011

N Gage in Memory..

Assalamualaikum...




Secara rasminya, aku tidak mempunyai handfon pada hari ini. Fon kesayangan aku hilang tadi... sobs2.. Sedih woo.banyak jasa fon tu kat aku.. Dah 3 tahun fon nie menewarnai hidup aku..walaupun dibaling 100 kali ke dinding, ia tetap berfungsi..  itu je nak mention sini.. Sedih2.. OKbai. Untuk ketika ini, aku hanya boleh dihubungi melalui Facebook dan Twitter.. ArghH!! tension.. Susah nak cari En-gage tau.. :"(

P/S : aku harapkan keaijaban.. Selamat beramal, Wslm.

9 comments:

azrijohan said...

haha.,,.

kesian nye...

beli je baru,banyak yg canggih manggih sekrang ni...engage tu dah lame sgt kot


hilang fon ngn tenet down,mana lagi tensen? haaa...ce bace ni

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/tragedi-jun-2011.html

Hanim Mahali said...

Nombor kawan2 pun hilang jugak la tu... Sabar je la erk.... Berdoa banyak2... Pasti ada hikmah disebalik semua tu...

Syakir Rahman said...

ha ah la...skg ni ssah nk jmpa ngage...cari sekenhen pon payah....

Eyda Syahida said...

cane leh ilang din oii?

ich bin che ya said...

hmmm dah la aku jarang contact kau.. pas ni lagi la ssh nak cari kau.. takpe iphone plk kikik

ღ p!nk veLvet ღ said...

da smpai isyarat suh beli nset baru lah 2 =p

Norasiah Nasir said...

la..kesian, tumpang simpati...mmg betul skg ni ssh nk cr ngage tu..harap2 leh jumpa semula..

Umedia Network said...

Kesiannya. Kalau tak ada handfon memang susah nak berhubung sekarang.

Muhammadnuraizuddin said...

azrijohan = syg kot kat Ngage..ahha

hanim = haah..abis hilang..ahhaah

syakir = terpksa pakai fon lain..

eyda = sebb aku lalai..ihihih

nut = aku tak mmpu

pink = aku pun rasa mcm tu..ahha..

norasiah = takpa..guna fon model lain lah pulak..ihih..

umedia = itulah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...