Saturday, July 9, 2011

Majlis Pelancaran "Dewa" Album terbaru Ning Baizura.. Fuh, best woo... Happening gila..

Assalamualaikum...


08/07/2011 hari yang best..ihihih.. Dalam asyik2 dok on9, aku dapat invitation dari seorang blogger terkenal untuk menghadiri majlis perlancaran Album Terbaru Ning Baizura iaitu "DEWA" di ZOUK, Kuala Lumpur yang telah dianjurkan oleh Pihak Universal Music Malaysia dengan sokongan Stesen Radio ERA FM sebagai Radio Rasmi... if korang nak tau sapa blogger terkenal tu, CLICK HERE..


Actually, Kak Ning kita dah  lama menyepi.. Dan akhirnya diva antarabangsa nie telah muncul kembali dengan kelahiran Album "DEWA" dimana mana merupakan Album yang ke-12 Kak Ning yang diterbitkan sendiri oleh Kak Ning bersama Komposer Audi Mok. Persembahan pada malam ini amatlah Hebat dan tidak langsung menghampakan peminat2 setianya dan para media yang hadir. Fuh, bergema ZOUK dengan soprano Kak Ning.. Awesome..


Gambar sekitar Event


Lepaking Sebelum Kak Ning konsert bersama DD, RedMummy n akak ape tah..dah lupa nama..ihih..


Tue dia.. Kak ning dah mcm Putri Santubung dah.. Diarak masuk oleh Abey2 badan ketak2..


Masa yang dinanti2, Kak Ning buat persembahan.. fuh, gempak weh nyanyi life..


Abang budiey bagi hadiah kat pemenang2 dari Blognya..


DD kene paksa nyanyi oleh kak ning.. Nak tengok dia nyanyi, tunggu vlog aku na..ihih..


Amboi2.. Mamat nie over gila..ihih..senyum sampai ke cuping telinga..
nak lawan Kak Ning la tu..ihiihih


Tengah dok tonton abang2 badan ketak ketik tu dok menayang badan..
Kak InaKL laju je mata..ihihih..


Nie la suami Kak Ning.. Bro Steve..  aku tak pendek ok, 
dia yang lebih tinggi..ihihi


ihihi.. Ngan abang budiey.. Dan lagi tu..


bersama rakan2 yang aku kenal di costume Party di MenaraKL tempoh hari..
dorang nie memang rajin follow artis..ihihi..

Ok, cukup setakat ini sahaja entry nie..jam pun dah menunjukkan 3.41 am.. Mengantok woo..ihihih.. Besok nak p jumpa Dato Siti pulak..ihihi.. Hope korang enjoy ngan gambar2 yang telah disediakan ye.. If tak puas, korang leh tengok kat Facebook aku ye. Upload suma gambar semasa majlis pelancaran..

P/S : Jangan lupa dapatkan Album terbaru Kak Ning.. Lagu2nya memang syok.. Aku tengah dok dengaq lagu beliau la nie..ihihih.. rugi if korang tak dapatkannya sebab ............... Nak tau, kene beli ye..ihih... Lagunya amat best.. credit to DDFABULOUS... Dan Jangan lupa juga menyaksikan vlog Bersama Nuraizuddin di Majlis Pelancaran ini.. Amat menarik dan segala adegan2 di sana sempat dirakam dan juga penampilan Exclusive Blogger terkenal sebagai undangan dan juga Kak Ning ye.. selamat berinfomasi, Wslm.

15 comments:

Anif Abdullah @Mr AA said...

wahh! bestnya... cantik kak ning..

kak ina kl said...

salam ziarah dari akak..best dapat jumpa kamu malam tadi..amboi amboi amboii pandai kamu gossipkan akak ek..semuga berjumpa lagi

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

oo... ni la yang nuffnang dok canang tu...

: SOUNTRACK PILIHAN: TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON, : KL GANGSTER: FULAMAK DA BEST!!!, : RAGINI MMS: ‘PARANORMAL ACTIVITY BOLLYWOOD, : DOWNLOAD FILEM: KL GANGSTER, : 27 MOVIE MISTAKES dalam filem KL GANGSTER didedahkan! , : AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm

Nur Syazana Mohammed Sani said...

best nye ,. baju ning macam lawa jar ^^

moh la tinggal kna kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jadi-popular-hanye-dengan-1-click.html

DeQdEq said...

jelesnya tak dpt nk join sama....tersangkut dlm trafik jem...huhuhuhuh...sedih tul

Muhammadnuraizuddin said...

anif = best wo..ihihi..dia memang cantik..

kak ina kl = ihhihi.nice to meet u to kak..ihih..ada rezeki, jumpa lagi.

orng perlis = ihihih..haah..

syazana = itulah..lawa woo..

deqdeq = aaha..yaka..kesiannya .uhu..ada reseki, join lagi.. KL biasa la jem kan..

J-Are said...

salam ziarah.. hehehe. lajunye cover story.. hebat2.. hehehe.

kte jumpe kat zouk gak time tuh..

Muhammadnuraizuddin said...

j-are = tq so much sebb singgah.ihihi

yaya_flanella said...

promote la ni? hihi


comel betul kau an.. haha

DDFABULOUS.COM said...

tq la dtg gak coz last minute bagitau ko...

Anonymous said...

My name is Chris, not Steve!

Pojiepooh Abdullah said...

Ehemm!
Sila cepat2 tayang video dd nyanyi ke laut tuh!
hahahah!
actually dapat dari dd tapi since bersih punya pasal tak dapat mai, rezeki kamu :)

PojiePooh; Hanya Satu...

Muhammadnuraizuddin said...

yaya = ihihih..

dd = wlcme..aku pun nak ucpkan thx gak sebb ajak..ihih

anonymous = ihihi..story2.. wrong information.. ya, Chris.. Thx for amendment..

pojiepooh = iihih.. takpa..next week aku tayangkan ..ihihi

Muhammadnuraizuddin said...

sory typo again.. :")

*sorry..

**YaNa YassiN** said...

patut macam kenal.... berada di majlis yg sama eh,.. Lagu Ning mmg best kan,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...