Thursday, July 7, 2011

Konsert Malam Gala dan Karnival Ulang tahun pertama SimplySiti - yes! Bos belanja tiket..

Assalamualaikum..

Apa khabar suma..ihihi..Harap sehat hendaknya.. Entry kali nie just nak citer pasal Konsert Malam Gala dan Karnival Ulang tahun pertama SimplySiti di Dewan Agung Tuanku Canselor, Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam. 

Klu korang nak tau, konsert nie Bermatlamat bagi mengisi Tabung Mengubah Destini Anak Bangsa UiTM, kesemua hasil kutipan derma dan tiket pada malam konsert akan disalurkan terus ke dalam tabung berkenaan. Ia bagi membantu kira-kira 5,000 pelajar cemerlang UiTM yang kurang berkemampuan untuk meneruskan pengajian di dalam dan luar negara.



Ini sebenarnya aku nak tunjuk.ihih.. aku ada banyak tiket..iih.. Actuly, Bos aku yang beli tiket nie dan serahkan kepada staff di sini. Beliau amat menyokong kerja-kerja amal seperti ini. Bertepatan dengan Matlamat Konsert ini diadakan oleh Dato' Siti. Tak sabar rasanya nak p.. If, korang nak pergi, korang boleh dapatkan di UITM Shah Alam. Tp, ia terhad. Aku tak pasti samaada dah habis ke belum..

P/S : Niat nak ajak kawan2.. Tp, Tiket nie dibeli cukup2 je oleh bos aku.. Herm, Alah, satu tiket baru RM35.. ihihi.. P la cari kat UITM nu~~ if korang nak gi jugak ye..ihihi..KEmain Eksyen... Harap2 aku sempat untuk buat Vlog di Konsert itu nanti n berpeluang intervw Artis2 di sna..  "Dato Siti, Tolong ye.." ihihi.

16 comments:

DDFABULOUS.COM said...

interview dato siti k...jmpa kak rozie then minta slot kat dia 2minit nk shoot dato siti k...

Muhammadnuraizuddin said...

DD = ok2..ihhi.. nnti aku mintak tolong isteri bos aku gitau kak rozie tu.. WEh, ko p tak?

aslann said...

Untunglaaa..boss blanjee...

Untunglaaaa...dapat jumpa siti...


Untunglaaaa......semakin femes..


Untunglaaaaa....


Untunglaaa.....




Untunglaaaaaaaaaaaaaaa.....

Muhammadnuraizuddin said...

aslan = ihih..meroyan yerk..weh..ihih

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

maw satu juge punnn....aaaa ;(

[k]o{q}i[n] said...

untunglah....dh msuk line retis...

Muhammadnuraizuddin said...

syafawani = hahaa... cukup2 la laling..ihih..

ayie = oit, ini bos aku belanja tiket lah..

awek retro said...

untung laa kamo..hihi

Jue said...

terbaek!
dato siti sgt legend..show dia slalu best2
wish dpt g tgk show dia time secretarial week nxt yr..if bos agree hoho

Pojiepooh Abdullah said...

Wahhh untungnyaa dia. Baik sungguh bos dia la :p

PojiePooh; Hanya Satu...

Muhammadnuraizuddin said...

awek retro = ihhi..alhamdulillah..

jue = ada rezeki, ada la tu..ihi..

pojie = ihihi... dia memg baik..

Mista Haz said...

lol nak interview ajak aku ok hahahhahah

Muhammadnuraizuddin said...

mista = haha..klu ada peluang la..ihihi

Nur Syazana Mohammed Sani said...

bagi la zana 1 ,. boleh ? ? ? *muke xtao malu mintak orang =='

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/bentuk-badan.html

zuwaidah said...

mencik dapat tiket free, dpt jumpa Dato Siti lak tuuuuu

Ukhti Fazz said...

wah untung r....sdkit jelezku..uhuhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...