Tuesday, July 12, 2011

Gambar sekitar Konsert Simply Siti.. Aku sempat bergambar dengan Dato K je..ihihi

Assalamualaikum..

Apa khabar readers..ihih.. Moga sehat hendaknya ye.. Sabtu yang lepas, aku sempat pergi ke konsert Gala Simply Siti di UITM Shah Alam yang disponsor oleh Bos aku..iihi... Tp, mcm sedih sebab tak dapat bergambar dengan CT .. Yelah, dok di Seat VIP.. Bersebelahan dato K lagi..ihih.. [nak mention jugak] . Apa pun, Thx ya boss sebab bawak saya skali di Konsert nie.. Merasa sebahagian NurJIwa family.. 


Gambar Sekitar Konsert..

Di red carpet..ihih.. 


Dato K ngan aku sapa hensom.???.ihih..


Sempat bergambar masa Perarakan keluar..


Pelakon teater yang tak asing lagi dengan peminat teater.


Hah, Dato siti berungu-ungu woo..


Penyanyi undangan pertama, Anna Raffali


Tetamu yang bertuah pada mlm tersebut.. If tak salah, dia dari Karangkraf.. 
Dpt handbeg Dato CT woo..

Penyanyi undangan kedua .. Aizat.. dorng nyanyi 2 lagu sorang..


Pakaian dato CT direka khas oleh Pelajar UITM sendiri..


Faizal Ismail sebagai pengacara.


penyanyi undangan ke3.. Amy Search.. Wah, ever green.. Awesome.. 


Dato CT memulakan langkah tarian..


VVIP membaling bola betuah kepada penonton.. 
If sapa dapt, Free2 je dpt voucher 200 hinggit dari Simply Siti


Penari yang diterbangkan Khas..


Pemenang battle of the band.. Wah, lagu Latino woo.


Keadaan dewan ketika gelap..Penuh dengan lampu2 fon..ihiihih


Hah, barisan depan tu anak2 dato K, ..
aku dok kat belakang depa, Dato K, ada kat sebelah kiri nie.. 


Gimik Konsert Dato Siti kali ini amat menarik..Memasuki ruang  Hall dengan menaiki Moto berkuasa tinggi bersama suami tercintanya, Dato K sambil diiringi 2 buah motosikal yang lebih kurang rupanya..ihihi..  Di dalam konsert ini, Dato siti secar exclusive mendendangkan lagu inggerisnya yang terbaru.. If sapa tak dak dlm dewan, Tak dengar la..ihihi..

P/S : Nantikan Vlog bersama NurAizuddin di sana dengan meng'view keseluruhan perjalanan konsert.. Selamat Berinfomasi, Wslm.

8 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

cececewahhhhhhh.. jeles yuyu :)

HAZWANmohd said...

WAHHHHH!! bestnye!! heee
da dgar pun lagu baru tu kat youtube! hehe

AesyaZealous said...

hensemnye dato K..kekekekeke

Pojiepooh Abdullah said...

Amacam?
Dapat interview mana2 artis?
Dato' K? Dato' Siti?

PojiePooh; Hanya Satu...

Muhammadnuraizuddin said...

yuyu = ihihih... nnti p la konsert dia..buln 11 ada lagi tak salah.

hazwan - yaka..best kan..uhuhu

aesya = aku lebih dari dato k lah..ihih

pojie= tak berkesempatan.bos aku p lepak mkn ngn kawan2 moto besaq dia..so, tak sempat woo..sosb2..

athirah said...

makin hot ko skang ea... heheh.. jelesnya weh....

Mohd Khairi Khadzir said...

oh no! time ni kt kmpg la hoho

Muhammadnuraizuddin said...

atirah = ihihhi.. tak baik jelous2 tau.ihi.

khairi = patut la.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...