Monday, July 4, 2011

Gambar bersama Artis dan Kawan2 sekitar Costum Party sempena filem Tolong! awek aku puntianak.. Credit to Budiey.com

Assalamualaikum...



Sebelum tu, aku nak gitau korang yg aku bukan waiter kat situ...
hahaahha.. Tp, cuba nak jadi Vampire machoo, tapi nie hah, terhancor..



iihh.. hari nie merupakan hari yang enjoy even memenatkan.. Satu hari berada di Menara KL untuk menghadiri Party Costume yang diaturkan oleh budiey.com bersempena dengan filem Tolong!!!! Awek aku puntianak.. Di sekitar party nie, terdapat ramai artis2 yang hadir bagi memeriahkannya..


Gambar sekitar party costume


hantu2 takpi sekolah..

TH, Yani, Yana  bersama Abg Budiey..

Macam2 jenis hantu aku jumpa

Hantu 2 ekoq nie menang tempat 1st n 3rd dlm Best Dress.

kiri skali adalah Fhai.. Sebb dia aku dpt p event nie.. Tq very much bro..

nie ngan awek youtube yg dah jadi artis nie.. "penyanyi lagi Cinta mukabuku..
NAJWA LATIFF

Hantu mak limah balik KL Tower pun ada...

nie hah.. Abg Dollah Cantik.. Laser woo..tp, hari ni tak..ihihi

NIe lah salah seorang Vampire mcm aku...hahaha..
Tp, dia nie jenis muka tak pucat..ahha

Nie la budak slalu kene lempang ngan botak.. Srkng nie dia dah jadi
drakula.. Menurut sumber, dia nak balas balik dendam ngan musuh dia..ihih.. Daim2..

Pelbagai hantu ada..  Leh wat stock jaga rumah tinggal.. sapa nak,
contact aku na..

Akak comey nie sporting abis.. sapa tak kenai, kira dia rabun
lagi teruk dari aku..ahahha

Terkejut aku bila hantu dlm cerita SCERY  MOVIE pun ada..ahahha

Hah..  LJ asyik dok kata daim loser ja..ahah.. #dalamfilem

Aku excited bergambar ngn hantu nie..Modern woo.. Bawak handbeg..ahhaha

Abang panas la yang..  U baru nak tangkap gambar ngn abang kan...ihih..


Filem Tolong!!! Awek aku puntianak nie mengisahkan 2 orang BFF telah berpindah ke sebuah apartment berpuaka setelah "BOY" putus cinta dengan bekas aweknya ... Nak dijadikan cerita, mereka berdua berjiran dengan 2 beradik perempuan yang sangat cantik. Sebenarnya, 2 beradik perempuan tersebut adalah puntianak dan dikisahkan  bahawa mereka berdua telah disumpah menjadi puntianak tersebut. Nak tahu ceritanya dengan lebih lanjut, Jom ramai2 penuhkan pawagam...iihih... Jalan cerita ini amat menarik disamping unsur2 komedi dijadikan taruhan.. Serius tak kering gusi..

Tp, ada satu lagi masalah.. Aku tengh berusaha sedaya upaya nak buang celak bagai kat muka aku nie.. Takut kat ofis orang ketawakan aku..ahha. Tambah2 bos aku.. "BERAIR MATA DAH NIE!!~

P/S :  Jangan lupa menonton filem yang dilakoni oleh gandingan hebat ini dipawagam mulai 7 Julai 2011 di seluruh Malaysia.. Pasti tak rugi untuk ditonton. Dan jangan lupa untuk menonton Vlog bari review filem ini dan keadaan sekitar costume parti ini 3 hari lagi.. Selamat Berinfomasi, Wslm.

15 comments:

Hanim Mahali said...

nak buang celak tu gunalah make up remover... muhehe...
(aku cakap serius tau bukan perli)

zikeryhassan said...

untunglahh...

Jamban Comel said...

wahhhh bestt !! jeles tul i ,huk3

Nay said...

oke .. jelous ..
hang gambar dengan Zahiril Adzim .
:(

[k]o{q}i[n] said...

skang lepak ngan artis je dh...
event pun sume ada invitation.. xlepak ngan geng2 blogger biasa2 dh...

slumberdek said...

best yer nampak enjoy gilosss party ni... best kalau dapat join

yaya_flanella said...

pakai baby oil sudah. :)

Muhammadnuraizuddin said...

HANIM = celah mana aku nak guna benda tu..ahaha..

zikery hasa = ihihi..

jamban = tak baik jelous, nnti, cepat tua..

nay = ahaha..

ayie = oit, asal jumaat yg lepak futsal ko tak turun...aku ada ja kat situ..

slumberdek = memg enjoy..hihih

yaya = maleh aku nak p bli..

KuNanGKuNanG said...

bestnye..xajak pun..huhu

LittLeMyRashMaLLoW said...

gunalah minyak...
minyak masak pun boley...hihi~

matakail said...

hi.. BW. jom follow pancingarateam.blogspot.com klik.. tq

Muhammadnuraizuddin said...

kunang2 = aku pun orng ajak..ihih..

litlemyrashmallow = yeke.. umah tak dak minyak masak..minyak kreta ada la..uhuhu...

matakail =:)

Norasiah Nasir said...

kalau jumpa tepi jln kan..sah2 aku baling bawang putih..hahahahaa

SyazwanSarawak said...

tak untung jadi student. tak dapat gi party camni. uhuk2

Muhammadnuraizuddin said...

norasiah = amboi..pawang sungguh hg kan..ihi..
syazwan = leh la..ihih.ari ahad nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...