Friday, July 22, 2011

Business Card - aku baru buat..ihihihi..

Assalamualaikum...

Untuk entry kali nie, just nak tunjuk sesuatu yang baru untuk aku..ihih..



Klu korang nak tau, aku design sendiri tau dalam masa 3 jam..ihihih.. Tp, masih ada informasi yang aku tertinggal kat dalam business card nie.. Masa nak print tu, aku dah kelam kabut sebab kesuntukan masa.. uhuhu..Takpa, abis nie 100 keping nie, ak wat baru..ihih..

P/S : Jom la kira ramai2 buat business card.. kadang2, kita akan berada didalam situasi yang memerlukan anda semua perlu ada business card.. Selamat Berinfomasi, Wslm.

12 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

design kan untok zana boleh x ? heee

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-blogger-1-malaysia.html

HeziqaMushadadLee said...

Ala,aku baru nak salin no..HAHA

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wauu bestnyer ade biznez card sndiri ;)

Azwa Azee said...

yup.kadang-kadang tak sedar kita memerlukan business card..heheh

Muhammadnuraizuddin said...

nur syazana = ihihih.. kene cas nie.ihih..

heziqa = ahhaa.. mana leh tunjuk kat public .. ihih..

syafiqah = ihihih.. buat la satu..ihi

azwa = itulah.ihiih

C i k P i p i T e m b a m said...

rasa mcm nk buat bisnes card jugak la . utk bisnes . hahaha

SyazwanSarawak said...

simplenyewwww >XD

cik pieja hut said...

din,cek kalau nak buat business kad tunggu lah entah tahun bile..hehehe sebab tak tau bile ade kad tuh nak buat ape..ahha laen lah hang...business dah maju..makin terkenal

Muhammadnuraizuddin said...

cikpipitembam = wah, businesswoman..ihih

syazwan = aku mana nak pandai design2 nie..ihih

pieja = alah, buat ja..aku pun buat suka2.

hafiz hafizol said...

untung r ada bisness card.........

[k]o{q}i[n] said...

untunglah ada bisnes card

muhamadsufian89 said...

terlupa nak amik business card kat ko semalam. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...