Friday, July 15, 2011

Aku belakon didalam iklan . TQ sebb kasi peluang~

Assalamualaikum..


Entry kali nie just nak tunjuk kat korang semua video lakonan iklan aku bersama seorang pelakon, Syasya di BAPAK AKU PUNYA STUDIO..ihihi. Eh, malulah.. :")


Ucapan ribuan terima kasih kepada MATJEPP [Bapak Aku Punya Studio] dan juga 1tube.my kerana sudi menjemput saya untuk memeriahkan lagi iklan promo bagi GRADUAN ASPIRE 2011 nie.. Tak lupa kepada kawan2 yg hadir, iaitu AMAL, AYIE, AKMAL, JAMBAN, TH,KAYIF dan Syasya yang sudi bergandingan dengan aku didalam video promo ini..ihih..



Video Promo dari hasil tangan aku sendiri..


P/S : Sharekan video promo yang aku buat nie kepada kawan2 korang semua ya.. Masa depan anda mungkin ada di sana.. Banyak syarikat dan university dari dalam dan luar negara berkampung di sana. Dan jangan lupa untuk coment video promo dari hasil tangan aku sendiri di 1tube.my ya untuk aku memperbaiki cara penyampaian didalam sesebuah video.ihihi.. Tq very much.

21 comments:

[k]o{q}i[n] said...

untunglah....berlakon retiss ngan retiss..

Mohd Khairi Khadzir said...

terbaikk!!!!!!!

ir yien 9897 said...

wah dah tonton...
terbaik.... :)

amir aizat said...

cool!

EmanTheHalia said...

gilew ar din pasni jadi pelakon la ko.... hahah

Muhammadnuraizuddin said...

ayie - syasya tu memang retis..tp, aku tak.. uhuhuhu..

khairil - iih.. tq weh..ihih

ir yien = tq so much weh sebb tonton..

amir aizat = uhuhu..tq weh..

eman = insyallah if ada rezeki..weh, takmo la perli aku... hg pun leh apa..cuma hg tak mai ja mlm tu.

Nay said...

nak signnnn ! :P

Muhammadnuraizuddin said...

nay - amboi2..perli la tu..ihihih

@taufiqhelios said...

abanggggg~ haha :)

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

best lahh ^^

urzain hussain said...

bestlah pat belakon..huhu..

Nur Syazana Mohammed Sani said...

untong nyeee ,. jelesss ,. nak jugakkk ! ><

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html

[k]o{q}i[n] said...

tgk akunye lak... tapi xde la sehebat vlogger retiss mcm ang...huhuhu

http://exsamsed.blogspot.com/2011/07/vlog-ronda-ronda-behind-scene.html

Joey said...

wah!

i've seen the promo video.. kelas!!

hahahaha

my comment : I dont know if you notice this, bila u ala2 macam wartawan tv3 pakai baju kemeja menerangkan apakah graduation aspire tu, sebutan you masih x berapa lancar. and I can sense you from utara. Get it?

My two cents jer. Cuba tengok balik video tu. Mesti you faham apa maksud I. And then try tengok tv3 punya laporan kejadian macam mana ya.

Hope you take my feedback as positive :)

akmalhilmi said...

ini era kaw
hikhik

http://www.akmalhilmi.com/dise​balik-tabir-video-promo-gradua​n-aspire-2011-di-bapak-aku-pun​ya-studio/

hope so korang boleh ada kat sana jugak join this fair :)

Muhammadnuraizuddin said...

tak kenal maka tak cinta = tq na..ihih...'

urzain = best woo..iihihih

syazana = ihhi.. wat la video.ihhih..

koqin = mana ada.. hg punya video cool..uhuhu

joey = ihih..thank ya atas coment.. memang betol.. Loghat utara memang susah nak cover..ihihh..then, sebutan pun tak jelas... saya masih belajar..ihih..tq na... but, janganlah nak bandingkan ngn tv3 tau.. sebb dorng tu profesional.. sya nie bidan terjun je tu..uhuhu..btw, amat hargai coment.. saya akan perbaiki sebaik mungkin..

akmal = ihihih..era kaw.. tak paham..

Eazy Izzuddin said...

untunglah..
hehe..
eh pic hg kat blog aku..
mai2

Muhammadnuraizuddin said...

eazy = yeke..wah, nak p nie..

haffizmohdnoor said...

wah bestnya dapat berlakon siap buat promo lagi..cayalah!! :D

cik pieja hut said...

wah..semoga berjaya kawan

Jemari MonteL said...

wahhhh..... terbaekkkk..... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...