Wednesday, July 6, 2011

#6 - Wordless Wednesday [ Apakah ]

 Assalamualaikum..




Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

8 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

mendaki??

Syafiq Rosli said...

ko panjat kt mn tu din..heeh

meaw said...

adventure ! memang best lah jungle tracking,nak nak bila ada part yang ni, best gilak.. dulu meaw, first time panjat bukit guna tali,memang seram, tapi yang seram tu lah yang best !

tia said...

broga hills kee?

bahiyahaziz ; said...

hiking ea???

Muhammadnuraizuddin said...

pink = ihhih..haah..

syfiq rosli = aku panjat bukit larut..taiping..

meaw = tau takpa..ihih..

tia = salah... Bukit Larut., taiping.iihhi

bahiyahaziz = :)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

eh ,. buat ap nie =='

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.​com/2011/07/jiwe-kate-ape.html

Muhammadnuraizuddin said...

syazana = daki gunung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...