Monday, June 6, 2011

Vlog Jom jalan-jalan bersama NurAizuddin di Bukit Melawati diganggu makluk halus.

Assalamualaikum..



Sebelum ini, Saya ada menceritakan di entry sebelum ini [krew penerbitan Jom jalan-jalan terbaik] yang saya bersama krew2 penerbitan Jom jalan-jalan pergi ke Bukit Melawati untuk menjayakan pembikinan Vlog tersebut. Tetapi, selepas kami selesai shooting, kami berasa ada sesuatu yang tidak kena. Seperti ada sesuatu yang memerhatikan kami di sana. Tanpa membuang masa, kami bergegas meninggalkan lokasi pengambaran. 

Peristiwa ini telah mengingatkan saya pada peristiwa yang berlaku ke atas diri saya di kawasan Bukit Melawati tersebut. Jika mahu tahu dengn lebih lanjut, click entry [aku sendiri terakam gambar aneh di BUkit Melawati] untuk pergi ke entry itu. 

Huh, Ketika saya menyiapkan editing keatas video yang rakam, saya mengalami perbagai masalah ketika video ini hendak dipublish. hampir 20 Kali saya mencuba.. Tetapi gagal, Berkat kesabaran yang tinggi, akhirnya video ini selesai dipublish dan diupload. Jom kita saksikan vlog ini. Adakah ia juga mengandungi unsur2 mistik.. ??? JOm saksikan.


Pastikan anda CLICK BUTTON HD untuk kepuasan didalam kaca destop anda.

   
Untuk kelajuan maxima, CLICK HERE

P/S : Walaupun berbagai rintangan untuk menyiapkan video ini, Saya bersyukur kerana hasil kerja keras dapat dipertontonkan.. dan tiada apa2 yang berlaku keatas kami. dan hasil video ini juga tiada apa2 yang kelihatan pelik.Terima kasih kepada anda kerana sudi menonton. Selamat beramal, Wslm.           

5 comments:

hakeem kira said...

tempat ni bukan ke keras sikit . yela banyak 'batu' kan

Yan said...

aiyoo , macam ny un ada kaa

Muhammadnuraizuddin said...

hakeem = ahaha..buat lawak..

yan = ayoo.

munira sajuti said...

penaja : hanim katering.

HAHA xleh blahh. tapi kan din, ang duk review pasal kuala selangor ni, macam besaq je tempat ni kann? padahal tempatnye dekat2 je. btw, vlog ni paling best, sebab dibuat kat tempat aku. yeahh.

okyybye

NuReLLe said...

haaaaaaaaaaaa...bukit benderaaaaaaaaa...hukhukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...