Monday, June 27, 2011

Vegas Pro 9.. Jenuh nak godek2 software nie.

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, selepas latihan softball di UM petang smlm, aku sempat untuk ke Mines untuk mencari sesuatu yang telah lama aku mengidam.. nie hah!!



iihih.inilah benda yang aku idam-idamkan selama ini.. Editor video yang akan membenarkan aku meng'edit video tanpa sempadan... Cewah.~..Actuly, aku tak pernah guna lagi software nie sbb aku dengar dari kawan-kawan je mengenainya.. Yelah, suma orang kesian kat aku coz mengedit video-video aku yang lepas hanya dengan menggunakan Live Movie Maker.. hahaa..Kesian kan?~

Dengan software nie, aku berharap agar penyampaian video tersebut mengikut kemahuan dan nampak lebih pro dari sebelumnnya.. Klu takde improvement tak tau lah.. Nama software nie pun dah mengandungi perkataan PRO... Jangan indah khabar dari rupa dah la..ihih..

P/S = mungkin nak explore benda nie pun take time. So, mesti tunggang langgang lah if tak dak orng ajar..ihii..takpa2.. Slow2.. Selamat berinfomasi, Wslm.

12 comments:

Nisa Kay said...

wowwww!!! best nye! hohooo...
xpe2... tutorial kat internet byk kan.. boleh google jek! hehehee
goodluck!

hafizulhakim said...

goodluck.cam best je software tu. :)

Norasiah Nasir said...

leh tahan la rupanya..i kalau menda2 baru ni..mau berbulan baru teror belum masuk PRO lagi..kalau PRO tu mybe makan tahun..hahhaaa

Muhammadnuraizuddin said...

nisa = ihihi... tq na.. memg aku excited..tp, install pun belum..iihih

hafizulhakim = itulah...orng suma kata best..ihih.tq na.

Muhammadnuraizuddin said...

norasiah = yeke..uhuhu..mesti banyak aplikasi dlm nie kan.ihih..i like..i like..ihihihihi

Shimazri said...

din, aku ada vegas pro 10. tp aku xtau nk guna cmane. nk tnggu org mangajo aku jelah.... huhuhu

Muhammadnuraizuddin said...

shimazri = yaka..wah, lagi advance.. baik hg kasi aku..ihihi

Shimazri said...

hahhahaa... weh aku ok ja... huhuhu

Nay said...

yeah !! terbaik ar !

Muhammadnuraizuddin said...

mazri = ahah..ok..terbaik..

nay = iohihih.. akhirnya..

azrijohan said...

software ni mantop bro..serius

ni DL or beli ori?

Muhammadnuraizuddin said...

azrijohan = pirate of carabian..ahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...