Tuesday, June 7, 2011

Tahniah Buat Gambit Kerna Mencapai TARGET dan JUJUR.

Assalamualaikum..



"Saya tidak rasa klip video yang saya hasilkan itu berbaur lucah kerana tiada langsung adegan cium...malah video itu sebenarnya untuk pasaran Amerika Syarikat bukannya untuk pasaran tempatan,” kata pelakon dan pengarah klip video Marilah Menari, Gambit Saifullah, 26, yang kecewa selepas banyak pihak menyalahkannya kerana dikatakan menghasilkan klip video berbaur seks"

Bagi saya video itu tidak salah, lagi pun ianya dimuatkan dalam You Tube untuk pasaran Amerika..terpulanglah kepada masyarakat di negara ini untuk menilai sama ada menerimanya atau tidak,” 



Tahniah buat Abang gambit kerna telah berjaya mencapai target pembinikinan music video itu.


Selain itu, saya amat gembira kerana pelakon pujaan saya telah membuat pengakuan yang jujur dengan mengatakan pada harian metro bahawa beliau menerima segala nasihat dan kritikan yang dilemparkan kepada beliau dengan hati yang terbuka.


Hati beliau amat terbuka apabila menerima kritikan. Saya amat kagum dengan beliau walaupun ada orang membencinya dengan melemparkan kata2 kesat kepadanya, Beliau hanya membalas dengan kata2 seperti di bawah ini...Inilah bukti apa yang beliau katakan kepada Metro Harian.. Beliau amat bersabar. Beliau tak mudah terlatah. Memang beliau cool. Beliau pandai membezakan ANJING dan MANUSIA.


Yang menambahkan sayang saya kepada beliau, Walaupun beliau tahu bahawa beliau tidak bersalah, tetapi, beliau tetap mahu meminta maaf. Di status FBnye, beliau telah meminta maaf dengan penuh beralah. Beliau telah meminta maaf dahulu kepada peminat - peminat fanatiknya. Beliau juga TIDAK EGO. Saya berasa jalan  cerita klip video tersebut LANSUNG TIADA KENA MENGENA dengan attitude beliau kerana video klip itu menceritakan Ego suami isteri. sebab beliau LANGSUNG TIDAK EGO DAN SUKA BERALAH.


P/S : Saya amat tidak sabar untuk menunggu hasil beliau yang seterusnya 2 bulan lagi. Beliau seorang yang tidak putus asa. Beliau memang berbakat untuk direct sesuatu perkara yang SOPAN SANTUN. Saya yakin beliau boleh menghasilkan lagi klip2 video yang lebih hebat dari sekarang. Bangganya ada artis mcm beliau kat Malaysia. 



*LOL*






42 comments:

Mohd Khairi said...

aku x smpt nk buat review psl ni..huhu.. xsangke ramai yg x menyokong..trmsuk org2 kuat industri hiburan..

EmanTheHalia said...

haha cam kim eks je last2 ahhaha

mahirahnazlim said...

aku suka Gambit :) WTE la people haha

Muhammadnuraizuddin said...

KHairi = ahaha.. sebb dia bagus sangat..ihih..takut orng lain tak leh cari mkn...

eman= hahaha...

mahirahnazlim = hahaha.

[k]o{q}i[n] said...

gile style ayat ko... bgus2... i loike..!!!

NURUL AINI NORAZMAN said...

serius shit la die tuh,. utk pasaran America pon tp awak tu Islam, dok negara Islam,

Muhammadnuraizuddin said...

koqin - ahaha.. asyik suma orng dok maki dia..kesian..aku sekadar perli..ok kot..

aini = amboi.marah..ihihih.. biasalah.. manusia aini..

hqfizulhqkim said...

haha.sentap! rasain #gambit.

najwaMazlan said...

i ada peti kat rumah I gambit! you tak nak beli ke? haha!
Fish sungguh lah Gambit! EGO tak bertempat!

Muhammadnuraizuddin said...

hqfizulhqkim = ihihi..rasain...

Farhanah Mokthar said...

terbaek :)

Muhammadnuraizuddin said...

najwa = kasi i lah..i tak dak peti ais..ihihi

Pojiepooh Abdullah said...

Nak tawan hati orang luar, macam tuh ker? Be one of them yang sememangnya tidak bermoral? Tadak akal!

PojiePooh; Hanya Satu...

ain revival said...

99% ayat sentap !
haha..

dia memang artis yang berbudi pekerti!

*mata ke atas, tangan ke dada*

man yusoef said...

kalau utk pasaran US kena video klip guna bhsa Melayu??? mcm org US paham klu pasarkan kat sana...yg diorg paham, org Malaysia skrg semakin berani...

lagi sedih, orang Islam sendiri cakap benda mcm ni tak lucah,ok jek...semoga beliau diampunkan dosanya

serius aku tak kenal gambit sebelum ni...sbb pale otak aku klu org sebut Gambit mesti aku ingat yg watak Xmen main daun terup tu jek...

iMBobo said...

memang btol x lucah tapi ada unsur2 lucah..

yg haram teteap haram..xkan nak buat duit dengan VC tu?

LU PIKIR LAH SENDIRI :)

Hanim Mahali said...

pujian-pujian kat atas tu patut bagi BELIAU baca. pasti BELIAU bangga....

(wahwah dia....dah pandai sindir menyindir sekarang....)

Muhammadnuraizuddin said...

pojiepoh = batoi2..

ain = ihih..sendap~~~
man = aku pun..ihihi

imbobo= lu pikir la sendiri..

hanim = eh, mana ada pandai sindir..

::Mastura Zakaria:: said...

hahahhaha...gambit memang stylo....hahaha..

Muhammadnuraizuddin said...

mastura = terlalu stylo..hahah

::contengan hati::)) said...

macam ni lah yang kita mau, tak ade maki-maki tegur secara halus ;)

terbaik der ;))

Muhammadnuraizuddin said...

contengan = betoi2.. klu kita maki dia, kira kita sama ja ngn dia.

Auni Amauni said...

hahaha :P

perli baik punya...thumbs up! :)

Ros Anisza said...

ni review yang paling stail pasal gambit...i like...hahahaha

Umedia Network said...

like this entry...huhu

::cikjuju::◕‿◕ said...

i like gambit *tangan didadamatakeatas!!muahah...

Muhammadnuraizuddin said...

aini = ihihi..

ros = yeke..ihih.tq2...

umedia = tq so much..ihi

cikjuju = ahaha.. i like

HeziqaMushadadLee said...

kalaw jumpe dia nanti nak mintak sign..HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

zuwaidah said...

ayoyoyo....tak tau nak cakap apa dahhh

Muhammadnuraizuddin said...

heziqa = ahaha.. aku pun..nak sign. *matakeatas, tangakebahu*

zuwaidah = aku pun..ihih

Nabilah. said...

"Beliau amat bersabar. Beliau tak mudah terlatah. Memang beliau cool"

By saying 'ANJING' so many times,
tu namanya bersabar? cool?

Lol, you're so naive.

Just my opinion, jgn marah nnt cepat tua :)

Nabilah. said...

Eh? Lepas I bace balik,
baru I perasan, you sedang memerli si makhluk gambit tu

HAHAHAHAHAHAHAHA

Muhammadnuraizuddin said...

nabila = ahahah..lain kali, baca dan teliti sesuatu perkara dulu ya...bukan baca benda yang diboldkan or dihighlightkan saja..ihihi.. nasib baik sempat cover balik.. :")

najwaMazlan said...

tgk page gambit sekarang, macam tengok movie. haha! btw, nice entry.
and tak ada peti ais heh? mintak kat Gambit. dgr kata peti ais dia dh beranak gara2 Prema Yin menari depan dia. haha! JK.

yna fazlyna said...

minat kat gambit ni...

p/s: tahniah my bbff dah ade follower 1k...huhu

Muhammadnuraizuddin said...

najwa = ahaha.. tq2.. aku tak peti ais..ahhaa..

yna = aku tak minat lah..ihihih..tq bbff

yaya_flanella said...

kahkah. i suka entry ni youuuu.

haha. gambit please baca. iloveyou. :)

Nabilah. said...

Sorry :)

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

kiasan yang pedih ye buat si gambit.. nasib baik gambit ni xde kad macam gambit xmen.. haha : Pernah dengar SCREENGRAB! Cubalah! Lebih mudah dari PHOTOSCAPE

Muhammadnuraizuddin said...

yaya = i pun love gambit..hahaha

nabila = ihihih.takpe..saje je usik..

orang perlis = ihihih... harap dia baca.

Fayy Azmi said...

haha, sayang abang GAMBIT ye ? ololor , saya pon SAYANGGGGGGGGGGGGG dia . hahahahah !

hqfizulhqkim said...

#gambit tu x singgah sini ke? kena bagi dia baca ni. nak sgt perang ngn blogger.hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...