Friday, June 3, 2011

Penyanyi asal lagu Titanic Dijumpai.

Assalamualaikum..

Kalau kita tonton Akademi fantasia, Mentor dan program nyanyian reality TV yang lain, mesti peserta-peserta rancangan tersebut mempunyai masalah FEEL...Betoi tak? FEEL nie bukan boleh main bedal je. Kene faham lirik dan sebagainya *tengok AF. Tp, Ada seorang wanita nie memang hebat..  Ia dipercayai penyanyi asal lagu TITANIC.. ihihhi.. Even lirik melelong, FEEL memang SUPERB.. :")


                     

P/S : Sapa yang susah cari feel masa Karaoke , Jom berguru dengan beliau..ihihihi.. Selamat beramal, Wslm.

17 comments:

CikAizA said...

hahaha... comelnya...

syrupmasin said...

wuahahaha..sumpah sedap gile!!

Muhammadnuraizuddin said...

cikaiza = memg comel..

syrupmasin = ihih..dia popular kat philipine woo...

ila said...

untie nie bikin org gelak ajer..

dala x de gigi

Muhammadnuraizuddin said...

Ila = ihihih..dia pemes woo..

zacky ~786~ said...

chumei

Alia Natasha said...

mak aihhh! terkezut i !

Amanda Eltiqaz said...

Huhu...kelakar dan menakutkan..dia ni btul ke tak? =P

Muhammadnuraizuddin said...

zacky = memg comel..

alia = ahha..terkejut ko..

amanda = dia betoi..golongan orang susah di philiphina... skrng , dia dah pemes dah kat negeri dia

aslann said...

karaoke tu amende?

Muhammadnuraizuddin said...

aslan = aku pun tak tau sebenarnya.

man yusoef said...

erk?? sampai menangis...tak bole blah kot...haha

restu resort said...

LAYAN GEK..

Zinnirah Humaira said...

feeling habis dah tuh, smpai silap lirik..hehe

munira sajuti said...

haa, video2 camni, memang ang ske kann, din? xpe, feel tu bole diperolehi melalui pelbagai cara. taraa, cam ang karaoke mencangkung tu,, okayybye

anys said...

ingtkan saper la tadik...hikhik..

Muhammadnuraizuddin said...

man = ahaha.. tau takpa..

restu = layan..

zinnirah = ahhaa..

munira = ahah.cait, perli aku la tu..

anys = ahahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...