Wednesday, June 22, 2011

Nombor Followers tercantik.. Jangan wat tikam nombor sudah.. :)

Assalamualaikum..

Slm semua..hari ni dah 3 entry aku publish..haahha.. yang bestnye, Publish kat Office pulak tu..BOs aku kuar awal hari nie..so, Aku pun mengorak jari untuk menaip entry la..ihih..


Sebelum itu, Tahniah kepada Sahabat Blogger kerana angka ahli group ini telah mencecah 7777..Cantik nombornya.. But, Blog aku nie pun dapat nombor cantik..Tengok bawah nie..



Followers yang ke 1111 ialah Belog Misz Nad :) .. aku tak dapat nak contact or amik detail untuk backlink kepada beliau..

P/S : Jika Belog Misz Nad ada terbaca entry ini, Tolong coment dan beri link anda ye.. SElamat beramal, Wslm.

19 comments:

Nay said...

nombor 7 cantik ! fevret !! :D

[k]o{q}i[n] said...

kalo aku gnti tmpt dia leh x..??

Aflina Affandi said...

Haha , cool gila number .

Muhammadnuraizuddin said...

nay = yeke..ihihi.. Tahniah SB..ihih..

ayie = haha..tak bulih abg senior..ahah..

aflina = ihihi..coooler.

Farierahasanz said...

untung laa =P

Muhammadnuraizuddin said...

farierahazanz = bukit beruntung..ihihi

NURUL AINI NORAZMAN said...

wow,.bukan senang nk dpt no cntk mcm ni,.heheh

Muhammadnuraizuddin said...

nurul aina norazman = itulah.ihih.tq na...

Farierahasanz said...

yelaa , bukit beruntung laa sgt kan =P

Muhammadnuraizuddin said...

farierahasanz = ihih..bukit beruntung kat mana yerk... @#tau sebut je..ihihih

Fyqa said...

bestnye no ! ;)

forever love said...

tahniah

zuwaidah said...

terbaikkkkkk

Muhammadnuraizuddin said...

fyqa = ihihih..tq

atiq = ihihh..tq..

zuwaidah = anda smua terbaik

sYafIk-wAy said...

aku pun smart gak , 888 ~

zida said...

nak folo bila ada nombor cantek gak la. HAHA

salam ziarah dari cairo :)

Muhammadnuraizuddin said...

syafik way = yaka..tahniah.ihih..

zida = ihihi..tq na sebab melawat..

Apih El Nino said...

Ni kalau tembak kena ni. Toto 4D. Hahaha.

Faziera193 said...

wahh.. cantik bebenor tu nombor 1111.. tu tarikh aku kawen la tu.. bwahahahaha *perasan* bajet pun takde lagi.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...