Wednesday, June 22, 2011

Lamaran paling dramatik di dunia.. Sweet gila..

Assalamualaikum..


Dalam tengah dok menggeledah Youtube tadi, aku terjumpa satu video yang telah ditonton oleh 1 juta orng lebih dlm masa sebulan lebih dan nak share ngan korang semua. :) .. Ia adalah salah satu rancangan reality TV di US.. 

          

P/S : Jangan ada rancangan TV kat Malaysia mcm tu dah la..ihihih. Takut jadi Trend pulak kang..Selamat Beramal, Wslm.

17 comments:

yaya_flanella said...

hari tu yaya post kat wall. serius menangis terharu untuk dia. boleh macam tu?

Muhammadnuraizuddin said...

yaya = hg menangis..ahaha..klu sebak leh tahan la lagi

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

klu jd trend pun apa salahnya??? hehe

Puan tia said...

nangis hakak ok tgk video ni walaupon dh byk x tgk... huhuhuhu

Nurul Amira said...

walaupon dh komen kt page blogger td . nak komen lg , ahahaha . klu la proposal ni jd kat malaysia , xde salahnye , tp ksian tok kadi dok tggu . hakhakhak

Muhammadnuraizuddin said...

fifiey = kesian pengantin perempuan..tak leh nak allout melaram....ahaha..

puan tia = hakak nangis..ihihih..

amira = betoi jugak kan.ihihih

puteri ain said...

lelaki ni mmg terbaek la.. hehe.. xpernah di buat org kut. rmi gile include nk jayakan lamaran dia.

KhAiReDzAiMy said...

So Sweeeeet...

Muhammadnuraizuddin said...

puteri ain = ahhaa...itulah..best gila..ahah..

kahiredzaimy = manis2.

ermer nor said...

gile habak hang ni klau wt kt mlaysia jenuh sipolan nih wt loan bank... hahhaha

Norasiah Nasir said...

ala..touchingnyerr..nasib baik i dah kawen huhuhuhu

Muhammadnuraizuddin said...

ermer = hg tau takpa..ihihi...

norasiah = ihih..takpe.. buat la majlis ulang tahun mcm tu.. ihihih

Kucing Serius. said...

Gila. Kalau aku buat kat KLCC nanti macam ni boleh tak? Ahaha :DD

Muhammadnuraizuddin said...

kucing serius = fuh, bulih jugak..ahahaha.

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

arghh..meleleh air mat..hehe..rasa macam aku pulak kat dalam tu.hehe

Muhammadnuraizuddin said...

putri malu = ihihi... fuh, takpa2..berangan2..ihihi..ihihi

Fayy Azmi said...

wow ! gila aa ! HAHAHA ! meriahhhh ohh . haha ! best best .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...