Wednesday, June 15, 2011

Bersama NurAizuddin tinggalkan K-PoP..

Assalamualaikum..



ihih..Dalam entry nie just nak gitau aku buat spet baru..ihhi.. Rambut pun dah lain.. Dah tak mcm K-Pop yang pernah aku tunjukkan dulu..nak tengok, CLICK HERE.. Bukan apa, sja ja nak share perkembangan dengan kawan2 aku yg berada dioversea dan di Kg yang sekian lama tak ketemu. serta kawn2 blogger yang dikasihi..ihihi.cewahH~

P/S : Bila pakai spet baru, rasa dunia begitu jelas..ihihi. Power meningkat la tandanya tu.. *nikmat mata ditarik perlahan-lahan.. Bersyukur atas kurniaannya.. Selamat Beramal, Wslm.


13 comments:

hafizulhakim said...

cam lama menghilang?hoho. selamat beramal.

Anonymous said...

lawa kaca mata tu.. beli kat mane bang?? mantap tu... hehehhe

psis@taiping

Muhammadnuraizuddin said...

HAFIZULHAKIM = IHIH.aku bercuti dari kesibukan kota..cewah..

ijat = ahaha..perli nampak.

Eyda Syahida said...

dinnn..!! nk tgk dr depan laa.. hahaha

ak pun nk wat spek baru nnti.. tp ko tiru aku.. hahaha

Muhammadnuraizuddin said...

eyda = aku buat dulu..uwerk..ihih

ikan said...

have a fun with new specs :)

[k]o{q}i[n] said...

pkai contanct lens la. aku lg suka tgk ko x pakai spek..

Muhammadnuraizuddin said...

ikan = haha..tq2 na..

koqin = ihihi.aku nie ganneh..mmng niat nak wat hari tu..bila fikir balik, mesti tak sampai seminggu dah rosak menatang tu..ihihih

efa said...

eh mmg dari kecik ka pakai spec?waah spec baru ehehe

EmanTheHalia said...

wah mane buat aku nak buat gak cam smart jek. mungkin dari tepi je kot nampak kau smart #larik

eddy syrol said...

ok ape camni... (~_~)

jom terjah... kaunselor bidang terjun

nasi goreng ikan bilis


cerita khatib khutbah jumaat

Muhammadnuraizuddin said...

efa = takdelah.ihih.dari masuk sek menengah..

eman = nampok beno jelousnye..ahha

eddy = haha..jom2 terjah..

Umedia Network said...

semakin bergaya. huhu. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...