Monday, June 27, 2011

Aku nak tolong tampor diri sendiri..

Assalamualaikum..

Tujuan entry ini adalah untuk menghulur sepuluh jari memohon kemaafan. Aku telah membuatkan mamat nie tunggu aku satu hari di Time Square. Serius, aku memang nak pergi lepak ngan ko.. Tp, mis comunication penyebabnya.`*cewah,salahkan benda lain..

Situasi Aku..


Aik, dah kul 11 pagi nie.. Asal dia ni tak call aku lagi.. Dari tadi aku dok tunggu tweet dia, tapi tak berbalas la pulak.. Jadi ke tak nie..adoy~ Nak call Kredit tak dak.. Apa aku nak buat nie.. Kedai topup jauh pulak..  Memang dugaan sungguh....Eh, dah kul 3 la.. dia tak contact aku lagi.. nie mesti kompom tak jadi..if aku tau tak jadi awal2, mesti aku kuar ngn orang lain..Fuh, bosannya dok umah nie.. Cait.!

Situasi Beliau ..  CLICK HERE if nak tau sape..


Ok, aku dah selesai urusan ngan member aku nie,.. Dah janji ngan din nak lepak sama.. Lagi pun lama tak jumpa dia.. Asal call n masg tak bebalas nie. Adoy, Takpa tunggu jelah dia. Takut dia datang, aku pulak yang takde.. Haish, Dah seharian aku berjalan sorang-sorang kat sini.. Tp, batang hidung din pun tak nampak.. Ceh, Penipu punya din.. Aku rasa nak letop je muka dia.. *nak menyedapkan cerita, aku tambah sikit..




Inilah situasi masing2... Aku rasa serbasalah gila.. Srius, even ini miscomunication, aku tetap rasa serba salah weh.. Yelah, aku takpela sebb tunggu di rumah, but, dia dah ada kat sana dah.. Aku tau perasaan dia mcm mana.. sebb aku pun pernah kene mcm tu.. Iesh, Serba salah weh.. Nak nangis.. [takla sampai mcm tu, nnti, tak macho]... serius aku rasa bersalah... n aku admit..

P/S : Bro, aku mintak sory2 sangat.. aku tau salah aku.. n aku tau hg marah kan aku.. Tp, aku tak terniat beb..really sory weh.. Aku tak tau nak tebus mcm mana. .Sirius, aku mengaku salah.. hg nak lempang aku pun, aku tak kisah, janji jangan kuat sangat.. :( sory weh...

Jika kita deal sesuatu, pastikan ia dilakukan mengikut jadual.. Selamat beramal, Wslm.

10 comments:

bahiyahaziz ; said...

aippp..asl yg kwn lg sorang tu ta kol kau...sabo je la..haha^^ dont miscomunnication again :p

Muhammadnuraizuddin said...

dia dah call, tapi, tak dapat... adoy.

[k]o{q}i[n] said...

adeh...dh la wehh... yg ang siap p wat entri ni wt pa..?? aku ok je la... caitt..

Eyda Syahida said...

tu la, ak pun terfikir asal membe hg xcl.. hahah

papepun, mntak maaf, setel lelok.. :)

tiQz said...

nnt sejuk la member tu....

Muhammadnuraizuddin said...

koqin = saja suka2..ihhihi..

eyda = dia call tp, tak dpt...ahahha

tiqz = aku nak simbah sebaldi ais.. sejuk la nnti.

ijam ismail said...

sabo j laa budak din ni..
huhu..

Muhammadnuraizuddin said...

ijam = sabo je..ahhaha

munira sajuti said...

klo aku kena ni, aku lempang ko habes2 din. ekekeke

Muhammadnuraizuddin said...

munira = ahaha..cait.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...