Wednesday, June 15, 2011

#3 - Wordless Wednesday [klu: Kepuasan..Arrgghhh!!!]

Assalamulaikum..



Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

13 comments:

SyazwanSarawak said...

macam lepas rindu balik kampung je. cet. serius blank @_@"

p/s: retis, check la #WW aku lak. huhuuh

abdullah gazali said...

eeerrrkkkkkk...asal air kencing tak kuar nie......batu karang kot..hahahaha

Hanim Mahali said...

ni mesti kes seronok sangat dapat balik kampung jumpa orang tersayang.... tak payah bagi klu pun tau... lalala ~

Hanim Mahali said...

ni mesti kes seronok sangat dapat balik kampung jumpa orang tersayang.... tak payah bagi klu pun tau... lalala ~

Muhammadnuraizuddin said...

syazwan = hahah..tau takpa..ihih...memg rindu kg pun.lepas la tu..

abdul gazali = haip... bukn kencing lah..

hanim = ahha.pandai.

logorithm said...

Climax ker?

Buwehehehehe...

Muhammadnuraizuddin said...

logarithm = ahaha.. bukanlah.. fikir bukan2 nie..ahahha

ijam ismail said...

nice edit..!
nk gak gmbo cmni...
lalalalala~~~

efa said...

melepaskan geram dgn menjerit sb dah lama tak balik kampng ehehe leh ka cmtu?ahaha edit pic tu lawa la hdr lg tu!

Muhammadnuraizuddin said...

ijam = sekeping 20 hinggit..

efa = pandai pun..ihihih

ijam ismail said...

mhlnyeeeeee...
kata fwen forever...
hahaha..

.fariza. said...

cantik ar pic tu.

Muhammadnuraizuddin said...

ijam = ahaha.. elah2, aku kasi discount 2 percent..

fariza = tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...