Tuesday, May 24, 2011

Vlog Bersama NurAizuddin - LaserWArZone Challenge

Assalamualaikum..

Sebelum ini, saya ada membuat entry mengenai Permainan Laser Tag di LaserWarZone, ICT , Shah Alam.. JIka anda belum membacanya click here. Ok, Jom kita layan Video yang disediakan oleh saya sendiri. Untuk kepuasan Maxima, Click Button HD di bawah video ini.. :")


        
Untuk kelajuan Maxima, CLICK HERE       

P/S : Nantikan Vlog bersama NurAizuddin di Bukit Melawati. Selamat beramal, Wslm.

9 comments:

munira sajuti said...

hrap2 jadi la org 1st yg comment ni. hihihi., xpe din,, tunggu la aku sambung belajaq nanti, aku balun sume gath, kecik besaq aku p . haha

Hanim Mahali said...

ada suara latar la.... new improvement.... bagus bagus... good job.... terbaik!

zaMir said...

huhuhu...rajin giler ko buat vlog...mcm best je main kat situ...nk try la nnt...=P

NuReLLe said...

haa..buat jugak pun suara latar tu..hikhikhik...:D..kan aku dah ckp..nmpk lg style dgn suara...

Ahmad Haziq Azlan said...

wowow~~

Muhammadnuraizuddin said...

munira = ahhaa..memg jadi orng 1st pun..cewah..hg nie ckp je..

hanim = ihihih.. tq2..hampa la ajaq..ihi

zamir = ihihi.. ada masa, aku buat la.. rezeki..uhuhu..tq na..

yani = ahaha.. tq2..

haziq azlan = wowoowwo

Riezale M Shaiful said...

nice vlog !

Muhammadnuraizuddin said...

fiezale = tq so much..ihihi

hafiz hafizol said...

Ala2 melodi gitteww.. tERJAH..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...