Thursday, May 5, 2011

Vlog Bersama Nuraizuddin di Asia Road Racing Championship...

Assalamualaikum...

Fuh, lama rasanya tidak update blog. Dah hampir 3 hari.uhuhu..yelah, sibuk dengan hal2 keduniaan. Tp, dalam dok sibuk2 nie, sempat lagi edit Vlog yang terbaru..ihihih.. Jemputlah semua tengok dan tinggalkan coment okey..  UNTUK MENDAPAT KEPUASAN MAXIMA KETIKA MENONTON, sila pastikan anda click button HD di video yang tertera di bawah nie.. :")


      
Untuk kelajuan melampau, CLICK HERE  


P/S : Kalau ada cadangan atau pendapat mengenai Vlog Bersama Nuraizuddin, jangan segan2 nak coment okey.ihih.. Terima kasih sebab support aku berVlog... Insyallah, Vlog terbaru akan kluar minggu depan.. Selamat beramal, Wslm        

9 comments:

[k]o{q}i[n] said...

first time komen di blog ni...huhu.. lawa blog..

tetaufiq said...

woi!!!! pegi xhajakkkkkk!! umah aku dekat je dgn litar sepang tuuuu ;(

Anonymous said...

little bit shacky la ur video. :)

Muhammadnuraizuddin said...

koqin = ihihih.tq..
@topek = weih..pas ada 2 ja..pas krew..

anonymous : sebb tiada camera man..itu anak saudara aku yg record..

Anonymous said...

ohhh! lapaq agaknya itu pasal la dia shacky. hehehe nyway nice video! keep it up!

efa said...

pergh bestnya din oit huhu jeles yg part last tu dpt pegang trofi wo0..besar lak tu ok keep it up ok menanti2 vlog weeding ujang kahkah
ok dah bg aku vlog ang ni nk buat lg segak dan cun pkai adobe premier :)
haip ada dua blog na hehe

Muhammadnuraizuddin said...

anonymous = dia baru form 2..kamera berat..lagi panas cuaca..hahha..ok2.thx ya..

efa = ihihih.. tunggu la nnti..ihihi

Nurul Afifah said...

kalau boleh mintak fokus kat muka elok2..muka nmpk separuh je..xpwas tgok..bnyk kan talk la...sbb bosan tgok gmbr je..terangkan sal moto ke..

selain tu..its great..silap2 boleh buat show sendiri.. :)

Muhammadnuraizuddin said...

afifah = thx ya..ihih.actuly, itu anak saudara kau yg pegang kamera..dia rendah..uhuhu.memg tengok video nie dah tepuk dahi dah.. :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...