Friday, May 20, 2011

Video gathering Blogger yang terbaru.

Assalamualaikum..

Kawan-kawan, jom saksikan episod bersama NurAizuddin di Mini Gathering di Taman Layang-layang.. Walaupun hujan, Gath ini amat meriah even aktivity2 yang dirancang tidak dpt dilakukan..Untuk kepuasan Maxima ketika menonton, Click button HD di video ini.

             
Untuk kelajuan Maxima, CLICK HERE

P/S : Nantikan Vlog Bersama NurAizuddin yang seterusnya di Peperangan Laser ICT... Selamat Beramal, Wslm.

17 comments:

forever love said...

tgk dalam keadaan stuck2 la.. bosang!!!

Muhammadnuraizuddin said...

atiq = ahha..tunggu la dia loading habis dulu...hahaha.

Cik Yatt said...

jelesnye sbb xde dlm video no..hoho

fierapirot said...

best!..tengok video ni rase tak puas lagi jumpe korang ka taman layang-layang aritu....hehehe

Muhammadnuraizuddin said...

cik yatt = tula.. sombong ngn aku..ihihi...

fiera = ahaha...tau takpa...

EmanTheHalia said...

oi hang cam terencat je? haha

Muhammadnuraizuddin said...

awat terencat pulak eman..ahahah..

eienrazak said...

ahh jeles !hehe tak ajak :(

Muhammadnuraizuddin said...

eienrazak = ihih..marah admin gath tu..ihihih

eienrazak said...

haha takpe lah..gath ni untuk blogger glemer je :)

Muhammadnuraizuddin said...

eienrazak = oit.mana ada..aku pun baru je join dorng..dorng tak sombong tau..uhuhu

eienrazak said...

HAHA tipu !!!

Eyda Syahida said...

sobbs3 sedih takde.. T__T

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

NuReLLe said...

wahhh...tempat dating aku tym stdy kt uia dulu..hukhukhuk..:D

mahirahnazlim said...

takyah tgu loading laju jer . haha mcm tau sakit hati jer aku tgok HAHA eh taktak . terbest la korang :)

Muhammadnuraizuddin said...

eienrazak = ahaha.. mana ada tipu..ihih

eyda = ihihi.. nnti, ko ramah la ngn aku kat gath..mesti ada ..ihih..

darulmakmur = :")

yani = amboi2...menggamik memori lettew..ahah

mahirahnazlim ; ahha...laju ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...