Friday, May 27, 2011

Trend Rambut NurAizuddin - Skema ke K-PoP Malaysia

Assalamualaikum...

Trend rambut NurAizuddin dari 2006 hingga kini.

2006



2007



2008



2009



2010



2011


ihihih.. Actuly, aku bukannya nak tunjuk rambut2 aku nie.. Takde niat pun.. *Cait, tp, menunjuk jugak kan? Tujuan Utama entry ini adalah aku nak menerangkan kenapa rambut aku pada 2011 macam tu.. Bila aku jadikan profile picture di Facebook, Ramai yang terkejut dan memberi respon., Terkejut jugak.. Mana taknya, Dah jadi isu kat Wall Facebook aku.. uhuhu..Dari aku berambut skema, terus jadi mcm artis K-Pop Malaysia kan???.. hkhakhakha

K-POP Malaysia.. Cait. KAKHAHKAHKAHA..

Simpang Malaikat 44.. Adoy, rosak2..ihihi.. OK, sambung balik.. Sebelum aku nak ke gathering Blogger di Kepong, aku pergi gunting rambut terlebih dahulu. Bla..bla..bla.. Arahan diberi kepada si penggunting rambut tersebut. Tiba2, si gunting rambut bersuara.

"Ai kasi stayle2 skit boleh ka?"

"Buat saja.. janji okey..." aku menjawab selumber.. Tp, macam best jugak buat rambut baru kan?..ihih..

"saya kasi highligt skit mesti cun.."

"Haish,~ mana boleh.. Ai tak boleh sembahyang maa.. Nanti My Mum baling lesung batu." aku menjawab dengan nada seakan-akan terkejut. Yelah, terkejut dengn pertanyaan si penggunting rambut tersebut.. Haish.. Tp, aku agak berpuas hati la dengan service yang ditawarkan serta hasil dari penangan tangan beliau..ihihi

P/S : Colour rambut memang cantik. Tetapi, cantik tu tak kan kekal sampai bila-bila.. kan???.. Selamat beramal, Wslm.






36 comments:

Eyda Syahida said...

din, izinkan aku gelak gulingguling kejapp...!! hahahahahahahhahaha

huuuu~ semputt..! :P

aku nak gelak tgk pic 2007.. awat camtu nohh.. :)

aslann said...

hensemnya abang. rase cam nak lempang je muke tu. eh nape xpose macam KPOP msia tu bang? baru nampak #badankosedap tu.

NuSaNa NoSa 91 said...

gmbr rambut terbaru aizuddin mmg dasyat la.. terkezuttttt keen dibuatnya.. hu3~ =.=

Myung Dae said...

Mak aii, separuh hari aku tak leh bergerak tengok gambar yg ala2 macam nak kene sepak masa 2007 tu. Nasib tak tengah je ada rambut yang len buang. LALALALALA.

Noraien said...

comel nyer laa especially yg 2007 tue..seriously !hehe (:

Magrib said...

dengan celak bagai beb... hehhe... Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Laki aku suka yang berbulu
Seorang Brader kuat melancap BERANG DENGAN GUA pasal isu melancap
Alat kelamin wanita pon boleh kentut. (Kentut Vagina)
Kenapa Burger yang anda beli tak sama macam dalam tv
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Onani (melancap) - Adakah normal?

Muhammadnuraizuddin said...

eyda = tak baik la hg nie..aku memg skema lah..akakah

alan - aahhaha..saya tak leh lawan thehalia..ahah

nusana = ahhaha.. aku pun terkezut..

myung = itulah trend yang diguna pakai oleh rakyat wegas..tau tak..ahah

noraien = ahah.comel? perli lettew..ahah

magrib ; :")

Riezale M Shaiful said...

2010 snart !

Muhammadnuraizuddin said...

riezale = ahaha.. snart.. ihihihi

Hanim Mahali said...

kahkahakah...k-Pop...*gelak berguling-guling*

hafiz hafizol said...

ok.. ada jugak siket2 macam Kpop gambar latest 2.. kih3..

Muhammadnuraizuddin said...

hanim = kahkaha..gelak guling...

hafiz hafizol = cait.. mana ada.

EmanTheHalia said...

hahah 2009 tu macam gay je hahaha

hafiz hafizol said...

tolong jangan menafikan okeyh.. ada ada ada.. Muke pun jambu jea.. backup singer diorang ae?? kah3..

Muhammadnuraizuddin said...

eman = 2009 tu masa aku attand dinner masquarade nite lah..sebb tu mcm tu..ahahha.. gila aku nak celak bagai ..

hafiz hafizol = oit.. baik aku buat single sendiri. kompom2 lagi sedap dari depa punya sora..kahakha.cait. perli.

hafiz hafizol said...

yeke?? sore ko best ae?? sila buat VLog single ko okeyh.. seyes aku dengar .. Muehehehe.. :P


#Din artis #tibe

Eyda Syahida said...

sory din.. td dah gelak.. tgk lagi skali aku gelaklagik.. adehh.. =.=

shandye. said...

lebih suka potongan rambut pada tahun 2009. boyish, kemas dan senang nak diurus. yang latest ni nampak bebenor kopipes k-pop. geli dowh...


p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

Irma A.Wahid said...

tahun 2006 zaman sekolah..skrg awak da makin menuju ke arah pandai bergaya..no wonder if style rmbut berubah..hehe..bukan K-POP la..M-POP..heheh..

sgt kronologi taw style rambut awak..heheh

minMiCKEY said...

2007 tu pling nsem xD

Muhammadnuraizuddin said...

hafiz hafizol = takat nak ngaji boleh la..nyanyi2 nie tak pandai..iih

eyda syahida = hg nie kan..tak baik sungguh..ahah..cait.

shandye = hihih.itu masa gath.. oit, aku tak tiru POP POP tu lah.. adoy, cina tu yg buat..uhuhu.. dah like dah..

irma = owh, M - POP yerk..ahaha..konologi..ahaha

minmickye = tau takpa..akhaahkah

Nur Ayuni said...

k -pop ke aiskrim-pop ke..layan.. jangan buat style berekor -pop sudah..haha :P

munira sajuti said...

saya mahu rambut cam awak jugak laa. yang tahun 2007 punye. keh3

logorithm said...

Giler ah... radical change!

I nak buat rambut style Randy Orton lah!

Muhammadnuraizuddin said...

nur ayuni = ahha.. berekor pop.. mcm mana tu.ihih

munira = boleh je.. sikat belah tengh..smart gila..ihih

John = fuh, randy orton..haha..bukan dah sama ke?/.ihihi

Muhammadnuraizuddin said...

nur ayuni = ahha.. berekor pop.. mcm mana tu.ihih

munira = boleh je.. sikat belah tengh..smart gila..ihih

John = fuh, randy orton..haha..bukan dah sama ke?/.ihihi

Muhammadnuraizuddin said...

nur ayuni = ahha.. berekor pop.. mcm mana tu.ihih

munira = boleh je.. sikat belah tengh..smart gila..ihih

John = fuh, randy orton..haha..bukan dah sama ke?/.ihihi

Muhammadnuraizuddin said...

nur ayuni = ahha.. berekor pop.. mcm mana tu.ihih

munira = boleh je.. sikat belah tengh..smart gila..ihih

John = fuh, randy orton..haha..bukan dah sama ke?/.ihihi

Muhammadnuraizuddin said...

nur ayuni = ahha.. berekor pop.. mcm mana tu.ihih

munira = boleh je.. sikat belah tengh..smart gila..ihih

John = fuh, randy orton..haha..bukan dah sama ke?/.ihihi

kemboja said...

hahaaha.. sweet nyer..
meh awak tlg komen jap entry sy pasal 1st time mekap bff sy nikah.. hehe tq yer http://akukembojaputih85.blogspot.com/2011/05/pertama-kali-make-up-orang.html

Riezale M Shaiful said...

@Muhammadnuraizuddin ahah . siot typo ! =.="

[k]o{q}i[n] said...

nsib baik ko masuk sekolah lewat. kalo ngan aku, memang aku sepak2 je.. muke xleh blah tol ko wat kan...

Muhammadnuraizuddin said...

kemobja = ihihih...

riezale = ahaha..cait..

koqin = ahaha.. memg brnasib baik..klu tak, jenuh aku kena buli..ahah

[k]o{q}i[n] said...

lagi satu, spe ajar ko pakai celak ha..??? x sngka fenomena yg aku wat, still ada smp junior2... muahahahaha

Nay said...

bhahaha .. hang ke yang atas tu weyh ?? wah2 .. rambut semakin ikut peredaran weyh .. apa kata back to 2009 .. smart kot ! :P

Muhammadnuraizuddin said...

koqin = sunah tu..ihih

nay = aku la..sapa lagi..ihih.. dulu aku memg skema..skrng pun skema..ahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...