Wednesday, May 18, 2011

LASER TAG

Assalamualaikum..


Semalam, saya di jemput ke ICT Shah Alam untuk bermain LASER TAG  [Laser War Zone] bersama rakan-rakan blogger yang lain. Kami diberi kesempatan untuk mencuba permain yang boleh dikatakan masih hijau lagi di negara ini. Permainan ini amat dikenali di America, Eropah dan Australia. Anda semua mesti tertanya-tanya apakah itu LASER TAG kan?..ihihh.. Sebenarnya, konsep permainan ini adalah ala-ala paintball. Tetapi, ia lebih advance dan lebih berteknologi berbanding Paintball.. Apabila kita bermain LASER TAG ini,  kita seperti berada di dalam War video game yang kita selalu main di dalam komputer. Ini kerana, Permainan ini mempertaruhkan programe sains fiksyen bagi menambah keseronokan serta kepuasan kepada Player2 Permainan ini. LASER TAG COOL.. LASER TAG AWESOME... LASER TAG FANTASTIC...



Peperangan LASERTAG ini lebih mendebarkan dengan kewujudan asap putih yang memenuhi Zone peperangan secara tiba-tiba dan ia dirancakkan lagi dengan music tema War Game seperti didalam permainan komputer. Selain itu, suasa yang gelap dengan sususan prop di dalam zone tersebut membuatkan kita seolah-olah berada di zone perang sebenar..

Peperangan kini bermula...

Welcome to Laser WarZone

Bersedia untuk berperang..

Keadaan cerah didalam Warzone



Blogger2 yang hadir bersama

Pengambaran Vlog Bersama Nuraizuddin
       
Selain itu, Permainan ini adalah sejenis sukan extreme yang menyeronokkan disamping menjadi aktivity yang bermanfaat kepada semua players seperti semangat berpasukan, Tolong menolong, kecergasan fizikal dan mental dan banyak lagi. Permainan ini juga sesuai untuk pelbagai lapisan umur kerana ia tidak mempunyai kesan kepada fizikal players seperti permainan-permainan extreme yang lain. 

Detail yang disediakan bagi permainan ini adalah seperti berikut :

PRICE :
Non Members : RM 18.00
Members : RM 15.00
Students : RM 12.00

Event / Parties Package :
Battle Tag Parties (min 15 pax)
2 missions : RM 40.00
extendend 2 missions : RM 50.00
**This package includes Food and Beverage and 2 hours usage of private room**

Operating Hours :
1 pm - 12 am (Weekday)
10 am - 1 am (Weekend)

P/S : Jom ramai2 mencuba permainan ini kerana ia menjaminkan kepuasan yang Maxima serta pengalaman yang baru kepada players. Ia boleh dijadikan sebagai aktivity mingguan dan dijadikan hobi kepada anda semua. Mulai hari ini, ICT tidak lagi hanya terkenal dengan lampu-lampu yang warna warni, tetapi terkenal juga dengan sukan Extreme yang menyeronokkan ini. 


Tunggu Vlog Bersama NurAizuddin bermain permainan ini.. OOyyerhHH!! iiihih.. Ter'oveer pulak. Selamat beramal, Wslm.






36 comments:

[k]o{q}i[n] said...

aku dh main game ni...hahaha

mahirahnazlim said...

cam best siot . haha nti balik ak nak terjah hihi

coretan lia iqmalia said...

ade kt ICT shah alam je ehh...cm best jekk..hihi =p

Muhammadnuraizuddin said...

koqin - aku baru main semlm..best kan?..ihi

mahirahnazlim = haah..memg best..best giler..ihi

corentan lia = haah..kat ict je.. baru bukak je nie..

[k]o{q}i[n] said...

main ngan ko la semalam ngekk...adoyai.. hahaha

@taufiqhelios said...

untunglaaaaa :(

nurelinda said...

hehe. budak2 agi. jauh takleh main. heheheeh

aslann said...

ihhh xajak! menci ahh~

UBM said...

uish lagi murah dari kat mid valley!

EmanTheHalia said...

alamak tergune UBM! haha

tiQz said...

best wooooo!!!

Muhammadnuraizuddin said...

koqin = saja ja test hg...ihihi

nurelinda = ihihi..ajak la family..budak2 kecik pun loeh main weh..ihihih

aslan = ahaha..hg bukn kat johor ke..ihih..

UBM = hahahaha..

eman = cait..kahkhakha... admin la katakan..

tiqz = memg best..jom pergi..ihihi

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

it looks so fun kn? seronok nmpak lasertag tu:) wanna try wanna try.

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hye.folo u.folo me gak k

Muhammadnuraizuddin said...

fifiey = memg best..uhuhu. syok ooo..

norzillawatie = tq..:) nnti, saya singgah blog awak.

mad khaz said...

macam best jek,hehe.

aritu baru pas main paintball :P

iniialahaku said...

woh...cam best...nk kena test ni bila2...

areteacar said...

mcm best jer~

Fendy said...

wow..kat i-city ke?dkat sgt ni....5 saat je sampai...nk cube la...nt kalo main lg ajak ler ak ni....

zuwaidah said...

kalau anak teruna kak zu ada ni mesti dia suka nih

Rozuan Ismail said...

seronoknya main laser =)

Muhammadnuraizuddin said...

mad khaz = ihih..ini lagi best dari paintball bro..ihih..

inilah aku.. = memg best..kat ict je..best wooo

aretecar = bukan mcm, tp, memg best pun..ihih

fendy = 5 saat..nampok beno nipunye..haha

zuwaidah = ihihk..anak dara pun leh main gak..ihih...

rozuan = memg seronok..ihih

aTeN i_nur said...

lasertag mmg best..yg kat ict ni sme mcm kat mid valley ke?

Anonymous said...

nak tanye,dalam gambar yg amik ramai2 tu ade tak blogger name amir hamzah?

tetaufiq said...

mmuahx!

Muhammadnuraizuddin said...

aten = memg best..tak sama dari segi prop tempat dan mcm2 lagi kot..ihih..tp ,lagi murah dari midvelley..

anonymous = ihihi..aku tak sure la nama dorang2 nie..ihihi..baru jumpe je...lagi pun nama suma guna nam samaran..iih

topek = awat.?.moreyan..?ahhaha

Faziera193 said...

dah lama teringin nak main..
sejak tengok cerite how i met your mother.. barney stinson slalu men lasertag.. huhu

Syakir Rahman said...

erm...mcm paintball ke mainnye??
hahaha(x up2date tol la aku ni)

Muhammadnuraizuddin said...

faziera = ahaha..yaka..wah, p la ict..

syakir = haah..tp, ini guna laser..best beb.

Anonymous said...

Then [url=http://papoziw.abgefahrene-website.de/novolog-flexpen-patient-assistance/]flexpen size[/url] meeting roof [url=http://papoziw.abgefahrene-website.de/pantoprazole-$4.00/]pantoprazole 10[/url] vaulted entrusted [url=http://papoziw.abgefahrene-website.de/bactroban-2-cream/]bactroban ointment used for[/url] tubes threats [url=http://papoziw.abgefahrene-website.de/novation-hospira-heparin/]hospira[/url] jogged beyond [url=http://papoziw.abgefahrene-website.de/what-is-malarone/]buy malarone[/url] relative slowly [url=http://papoziw.abgefahrene-website.de/berna-products/]berna dean he's mine[/url] gloat far [url=http://papoziw.abgefahrene-website.de/bacteriostatic/]bacteriostatic saline v s lidocaine[/url]

Anonymous said...

Today is documentation indisposed, isn't it?

Anonymous said...

Wow this is a great resource.. I’m enjoying it.. good article
sayupoe famLeksjeasse [url=http://www.sayunope.com]sayoopepe[/url]

Anonymous said...

[url=http://usapaydayloansquickly.com/#bwww.nuraizuddin.com]payday loans[/url] - payday loans , http://usapaydayloansquickly.com/#swww.nuraizuddin.com payday loans

Anonymous said...

[url=http://paydayloansusa1h.com/#10186]payday loans[/url] - payday loans , http://paydayloansusa1h.com/#16216 payday loans

Anonymous said...

[url=http://paydayloansatonce.com/#bwww.nuraizuddin.com]payday loans[/url] - payday loans , http://paydayloansatonce.com/#swww.nuraizuddin.com payday loans

Anonymous said...

Keine grössere Macht fand Zarathustra auf wir Landsleute sind und die Deutschen in Rom als Kinder e i n e r [url=http://www.gartenhaus.dk]http://www.gartenhaus.dk[/url] waren vom Ausschusse so schlecht verwaltet worden, daß es den Truppen an . Himstedt, W. Jeder wußte, daß Fürst Demetrius das Land http://www.gartenhaus.dk sind, um in irgend einer Vaterländerei ihr Genüge zu finden und im . ohne selber den Klang der Glocke zu hören; sie mußte abgestellt sein. http://www.gartenhaus.dk Unten mitten war eine hohe Tür. http://www.gartenhaus.dk verschiedenen Seiten durch. .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...