Sunday, May 22, 2011

Krew Produksi Channel Jom jalan-jalan Terbaik..

Assalamualaikum....

Apa khabar semua kawan-kawan.. harap anda semua berkeadaan sihat hendaknya.. Di dalam entry ini, aku nak bercerita sikit mengenai aktiviti yang dilakukan hari ini. Seperti biasa, Sabtu adalah hari pilihan untuk aku membuat Vlog Bersama NurAizuddin. Yelah, if hari ahad, penat la pulak.. Sebab kebesokan harinya nak bekerja.. :")



Episod bersama NurAizuddin untuk Channel  Jom jalan-jalan kali ini mempertaruhkan lokasi-lokasi sekitar Bukit Melawati, Kuala Selangor.. Cewah.. ayat mcm buat movie target berjuta juta la pulak..ihiiihih Di kawasan tersebut, kaya dengan khazanah2 peninggalan penjajah pada ketika dulu serta sejarah-sejarah yang pernah berlaku di kawasan tersebut sendiri. Yang bestnya, krew-krew Bersama NurAizuddin dibantu oleh 2 orang blogger jemputan yang agak terkenal di Malaysia yang kebetulan mereka adalah anak jati Kuala Selangor.. fuh, memang benefit..ihihi.. Sedikit sebanyak, Boleh la mereka berdua nie membantu apabila sesi berdialog dilakukan..

Blogger undangan yang pertama adalah seorang wanita yang mempertaruhkan isu-isu semasa yang dikupas mengikut sudut pandangan beliau dan menceritakan perihal aktivity-aktivity harian yang boleh dikongsi kepada pembaca-pembaca. Selain itu, blog beliau juga terkandung isu-isu yang selalu menjadi persoalan kepada semua pihak dan diselitkan intipati-intipati yang berguna bagi meraka-meraka yang inginkan penyelesaikan tersebut disamping nasihat-nasihat yang berguna menyusuli. Sebenarnya, banyak lagi perkara yang diketengahkan oleh beliau.. If aku cerita habis, sampai besok subuh pun tak habis taip..ihih. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, CLICK HERE

Blogger undangan yang seterusnya ialah serorang wanita juga.. Di dalam blognya, beliau lebih kepada menceritakan perihal kehidupan beliau serta perkara-perkara yang boleh menarik perhatiannya. Selain itu, beliau juga aktif sebagai Camera Women. Bakat yang ada pada diri beliau bagitu menyerlah apabila mengendalikan program-program yang berada di Kamera serta mencari angle-angle yang boleh menyempurnakan sesebuah video. Tidak ketinggalan, beliau juga sempat untuk membantu krew-krew Bersama NurAizuddin untuk shooting sebentar tadi.. Untuk mengenali beliau, CLICK HERE.

Shooting pada hari ini adalah shooting paling sempurna dari vlog-vlog Bersama NurAizuddin yang lain. Ini kerana, Setiap yang dirancangkan oleh Producer telah berjaya dilaksanakan dengan kecekapan team produksi disamping cuaca yang mengizinkan. Selain itu, Kerja sama pihak berkuasa bukit melawati untuk kebenaran produksi shooting disana amatlah dihargai...

P/S : Pastikan anda semua menonton Vlog Bersama NurAizuddin untuk Channel Jom jalan-jalan di Bukit Melawati selewat-lewatnya minggu depan di 1tube... Insyallah.. Berbagai-bagai info yang anda semua akan perolehi. Ucapan terima kasi kepada anda yang membaca entry ini dan ribuan terima kasih juga kepada krew-krew yang terlibat didalam pembikinan Vlog bersama NurAizuddin kali ini. Selamat Beramal, Wslm.

8 comments:

Nay said...

sedia menanti vLog kamu :P

aslann said...

vlog dgn aku xde..okbyee..

Hanim Mahali said...

tak sabarnya nak tunggu vlog pengacara popular ni...

[k]o{q}i[n] said...

cett...x ajk pun. dh la g tmpt aku...

NuReLLe said...

@@koqin : haaa..kitrg dah canang kat tweet...tp xde sape pun respond..huuu~..last2 g be3...

fierapirot said...

bloggger vlog pemess!...hehehe..larikkk..=)

Muhammadnuraizuddin said...

nay = tq so much na..ihih

aslan = hg dah popular..ahaha

hanim = amboi2..perli nampak..ahah

koqin = dah dimaklumkan..ihih..tp, tiada respon..ahha

yani = agagga,,,

fiera = amboi2..ihihi

yna fazlyna said...

cewah maju dah bbff aku ni... bila nak vlog ngan aku ni???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...