Sunday, May 8, 2011

Kahwin pun blogger pemes nie...

Assalamualaikum..

Tanggal 2 mei yang lalu, berlangsungnya majlis persandingan Blogger yang hebat di Bangi.. Di sana, saya masih sempat membuat Vlog untuk Majlis tersebut dimana mengandungi ucapan2 khas Blogger2 yang hadir dan tidak ketinggalan ucapan exclusive oleh Raja Sehari.. Jom kita sama2 saksikan kemeriahan majlis tersebut yang telah disediakan oleh saya sendiri..ihihih.. Untuk kepuasan didalam tontonan anda, sila pastikan anda click button HD di video ini untuk mendapat kuality video yang sehabis baik...  :")

Untuk kelajuan Maxima, CLICK HERE              


P/S : Tahniah buat Ujang dan Yana... 
Tak sabar rasanya nak kawen..ihihih.. Selamat Beramal, Wslm.

34 comments:

Nay said...

wahhh .. pergi .. untung lerr :P

munira sajuti said...

xsabo nak kawen ea din. gatai naaaa ! HAHA kalo gini ghupenye, esok luse, kawen la ko din ;p

efa said...

yeah vlog yg dinantikan eceh!!best terbaik tudia meriahnya ehehe semoga ujang dan akak yana kekal selamanya hehe comey akak yana hehe nak tergelak plak tgk part yg last haha

Muhammadnuraizuddin said...

nay = ihihi...

raksasa = 7-8 taun lagi aku kawen lah..ihih..insyllah..

efa = ihih..haip..tak mo gelak2..hahaha

zaMir said...

terselit jugak aku...hahaha...

Faizal Fredley said...

jeles...

Noraien said...

memang best + puas hati laa..video nie besh laaa !

sweet je ujang ngan sis yana..

xlame agy din lak ea..hehe (:

Lady Rose said...

meriahnyer... :)

jaa64 said...

kawen2..hehe :)

HazHand said...

style dan best! ahah!!!!
apehal aslan uh..cm gay je..hahah

hairie said...

tahniah buat ujang ngan yana (^__^) n video ko tu din dh cukup menggambarkn betapa meriahnya majlis tu...sgt2 best la aku tgk... dgn pengantin yg sporting..tgh sanding pn smpt main2,,.hahhaa..

ape pn, ko memg ade bakat jd pengacara..insyaallah ko boleh! hehe

jujur nih aku komen.... (^______^)

aslann said...

Terbaaaaaaiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk!!!!!

Ujang9897 said...

wah..best2...=)

tQ din...cyg kau..hahaha

athirah said...

hahahhaha.. muka malu2 kucing aku bt ucapan... hahahahha

mahirahnazlim said...

gatal kau nak kawen eh . HAHA kawen nti jemput :)

pffft ~ jeles tgok korang gath reramai cmnih . sakan betul haha

Muhammadnuraizuddin said...

zamir = ofcos la..hg kan artis..kahkahkah

faizal fredly = hg kawen nnti jemput aku tau..ihihi..aku nak wat video cara2 orng pantai timor kawen..hahaa

noraien = ihih..tq na..haah, tak lama lagi aku kawen..tp, tak tau la sapa nak wat vid kat aku kan..terpaksa la upah orng beribu riban.. #calon pun takde..ahha..

lady rose = memg meriah.peluh ketiak aku berhimpit ngan orng..

jaa64= kawen la weh cepat..tak sabaq nak mkn nasi minyak lagi nie..iihihihi

hazhand = kahakha..dia memang gay tegar..ahha..takdelah, saja ja dia menggedik tu..

hairi = aku mula blushing klu orng dok kipas lipas nie..ahhaa..takdelah, biasa2 ja..hg pun leh buat..guna movie maker ja pun... klu otai2 kata ini vlog sampah je..

aslan = oit..celah mana hg tengok nie..bukan tak leh play vid dari 1tube ka?

ujang = ahhaha.. tq2.. potong rambut anak hg nnti, panggil la kami ramai2 lagi.akhakha. #cukur jambul lah..

athirah = hg memg..alah, ok la tu.ihihi...leh dah wat vlog tu..kahkahka..

mahirahnazlim = ihih..haah.tp, calon takde..leh tolong carikan?.sobs2..

lynda said...

nak kawen jugak !then korang rakam vdo camne bole?hehe

APi said...

serabai giler aku..
keh keh keh

restu resort said...

alahai kawin.. best gek..

Muhammadnuraizuddin said...

lynda = takdehal, janji jemput..iihih

api = tak pun.kahkah

restu resort = alahai kawen..ihihih

M Fizan said...

tahniah2..hehe
singgah dari sahabat blogger..terus follow..feel free to follow me :)

Jemari MonteL said...

pehhh..... syok nye kawen kaannnn..... rase nak kawen gak *tetibe*... calon calon....

Farierahasanz said...

cait.!! hahaa . . taa sabo ea kaw naa kawen . .

oo,tgok org kawen, ko pun naa kawen laa ea. . hahaa . .

grrr, bez nye.!!
aku jeles.!! okbai.~

Muhammadnuraizuddin said...

m fizan = tq...tolong jawab untuk ujang.kahka


jari montel = ahaha... best kan kawen.

fariera = ahah..ofcos la..hahaha..

Hanim Mahali said...

boleh booking untuk 2tahun lagi ni.... be prepare... hee

::Mastura Zakaria:: said...

tahniah utk ujang ngan yana...meriahnya..=)

Cik Miera said...

meriahnye.. rugi miera x pegi hari tu..huhu.. tahniah la ujang and yana..

Amira Chan said...

Tahniahhhh!!

BTW niceee~
dan dah follow. :D

~...AmALinA....~ said...

adehh xley blah giler mukaku time wat ucapan tuh tembam gilerr.. wakakaka

Faten Rosli said...

nice vlog.. :)
terselit gak faten ckit2..hahaha

DDFABULOUS.COM said...

perghhhh...siap ciom pipi pengantin lelaki ngan tuan tanah...jelesnya...nak jugakkkkkkkk

mama comel said...

nice vlog...best~ :)

zool said...

seronok tgk orang kawin ni

EYFAalias said...

wah. meriah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...