Tuesday, May 3, 2011

Gambar kawen ujang yang tiada oleh sesiapa.

Assalamualaikum...

Fuh, penat dengan aktvty2 hari nie. Alah, p kenduri Ujang kawen ja pun kat Bangi.. ahahaha.. Aku bukan nak buat entry gambar2 persandingan ujang.. Kompom2 suma blogger2 yang p majlis beliau dah berlumba-lumba updte..Tol tak?..orng Glamor memang mcm tu.. Aku just nak show off gambar yang tiada oleh pengantin mahupun orang-orang yang menhadiri majlis tadi..ni hah!

bukan nie,.. Sebab gambar nie aku rompak kat blog dia..


ini pun bukan..sebab rompak kat Atiq salleh..





Ini baru betoi..ihh.. Sebab kluar dari Kamera aku.. tiba2 aku teringin nak cakap sesuatu.. AKU TAK SUKA JADI PHOTOGRAPHER.. sebab, nnti, gambar kau tak ada.. INILAH SALAH SATU CONTOHNYA.. arggGHH!!! Tp, ini bukanlah gambar kawen dia..cuma gambar kanak-kanak rebina yang p mencekik nasi minyaknya.


P/S : Nantikan Vlog aku di Rumah ujang..hihhi..Gaya & Aksi2 panasnya dan blogger-blogger yang lain di sana..

29 comments:

forever love said...

atq takde.. jeles...

Muhammadnuraizuddin said...

atiq = hihih..atiq balik dulu tadi.

Farierahasanz said...

<----- tade . .
larik balek selubung bawah selimut.!! huwaa . .

jaa64 said...

hahahaha, nice :)

trigyy said...

alang-alang ko edit gmbr ni, ko tmpal la gmbar ko kt dalam gmbar nie.. hahha

Muhammadnuraizuddin said...

farieha = ihihih..aku pun nak selobong bawah selimut..nak tidoq dah.ihih

jaa = ahahha..nice2.

trgyy = hahha..oit, aku tak terfkir lah..ahhaha

akmalhilmi said...

agak2 aku ada tak dlm video kaw??hahaha

mcm ni lah said...

blog ni yg berat ke internet aku yg slow erk ?,. loading lama sangat

mcm ni lah said...

blog ni yg berat ke internet aku yg slow erk ?,. loading lama sangat

FiQx said...

name saye tetaufiq, sye yg last sekali, mmuahx!

amirnawawi said...

selamat pengantin baru jugak aku ucapkan..semoga berbahagia selamanya

Elmoluya WutWut said...

untung laa~

Mazlan said...

comelnye aku..ahaks!

BRO_MONDAY said...

salam geng!!! koh koh koh tu lah pasal, ai x berapa nak suka jadi tukam amek gambar! nanti kite x de dalam gambar tu...harap kat camera kawan² lain je lah...kompom ada...
apa pun salam pekenalan ye...!!!

IzudeanIzed said...

hahaha..terbaek...style lah!

efa said...

huwargh bestnya T__T tak dpt pi sodih ah wuwu apa2 pon selamat pengantin baru buat ujang@akak yana huhu

yna fazlyna said...

tak pat pergi lah.. tapi aku tak de majlis tetap berjalan kan.. huhu

♥sophie♥ said...

nampak seronok jew reramai ;(

... said...

AS SALAM..
din!! oit! bergambo diam2!
grr...
mentang2 kitorang g solat jap.
wargh!!

XD

pasni turn sapa lak kawen. wakaka

XD

Encik Suami said...

Meriah giler.Ramainye geng blogger yg datang.Bestnye klu abg dpt dtg hari nie.Mmg plan nak pegi..tapi..cancel sbb ada hal.

jemput terjah new entry

1) (>.<)Sampai Hati Yu Tinggalkan Ai(>.<)

Ummu Khaulah Hasan said...

sampai hati yu..
ai takdak dalam gambaq yu ;(

haha !! nice lah..
singgah dan follow awak..
wish u luck ;)

ijam ismail said...

hurmmm...

YaNa YassiN said...

seronok nyer bila tgk blogger suma dah jd kawan,... jeles3 sangat,... kita nie pemalu !!!

Shamsuddin Amin said...

pic yg atas tu canteq...
suke...^^

yad'z said...

yess.. gambar saye tak de... sebab saye tak pegi.. gagagagaga..~~

k e y r i said...

waa... jeles3! grr... =___=

... said...

din,
nah maik banner kat atas ni, hang buat, nanti2 ada yang singgah blog hang. segmen2 ecnik ben an lau join, memang banyak dapat ramai follower.
tambah lak, hang nyer vlog best!
ekeke~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/05/jika-anda-seorang-blogger.html

... said...

woot woot!
tinggal satu lagI!

baca aa ni. muahaha~

sebenarnya nak cakap ni kat c-tea.tapi risau pula hang terlebih suka.wahaha~

hafiz hafizol said...

wowowowo.. gamabr aku ada.. Muahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...