Sunday, May 15, 2011

Fesyen Di KL..

Assalamualaikum..

Rasanya, dah behari-hari tak updte blog. Ini semua dari penangan line Maxis yang telah sampai Volume Quotanya..hahah.. Sekarang nie pun, dok lembab lagi... cait. Entry kali ini aku nak berkongsi mengenai kotaraya Kuala lumpur,. Bukanlah niatku untuk menceritakan tentangnya, tetapi ingin berkongsi apa yang aku nampak setelah aku menyelami cara-cara remaja warga kota yang berkeliaran tanpa ada hala tuju dengan melepak di tepi jalan sampai ke pagi.

Aktivity aku ini berlaku di Bukit Bintang.. Satu tempat yang amat terkenal di Kuala Lumpur.. Fuh, dimana-mana pelusuk bukit bintang dibanjiri manusia. Entahlah, apa yang menarik sangat mengenainya pun tak tahu. Mungkin di sana menjadi pusat tumpuan warga kota.. Kerana terletak Mall2 yang terkenal di sana. Tetapi, yang anehnya, ramai yang lepak2 di tepi koridor, jalan dan sebagainya,. Begitu jugak aku.. Di dalam Mall takde la ramai sangat.. Actuly, aku pun turut serta melepak untuk cuci mata di sana bersama TETOPEK..

Fuh, memang syok apabila duduk di tepi2 jalan untuk meng'usya manusia sejagat. Macam2 ragam. Mungkin itu nikmat yang dicari oleh2 kaki lepak disana.. Pakaian yang pelik-pelik  akan menjadi perhatian mata-mata si pemerhati. Orang yang berpakaian mengikut trend juga menjadi perhatian. Tak lupa juga kepada wanita-wanita yang mengenakan pemakaian yang mengalahkan minah-minah salleh yang lalu lalang.. Haish, apa la nak jadi.. aku sempat lagi snap gambar mereka..ihihiih..

Amacam..sengaja ja aku upload senget..ihihi

Ini bukn NYAH okey..ini Negro..ihihi.. saja ja upload kasi senget jugak.. 

Ini Inpersonate Mahir Zain..ahaha

Orang suma ingat dia nie artis..aku pun..tp, walhal, blogger je pun..hahaha

Ini yang paling mencuri perhatian..lalalala..

Dalam dok sibuk snap2 gambar, tiba2 ada sorng mamat memberi flyers kepada aku.. Aku mcm kenal sora mamat nie..rupa2 nya, Ikhwan Hot FM ..ahaha.. dia ajak p concert Aizat.. Then, selepas kami mundar mandir di sana, kami balik... Just usya2 orang je pun..n sambil tu, menghabiskan masa.. Tp, Best la jugak rasanya..ihihi

P/S : Dlm seronok-seronok melepak tu, Jaga-jaga dengan si Penyimbah asid. Selamat beramal, Wslm.

31 comments:

AimanAriffin said...

kekadang best tengok gerak geri orang. Or maybe sometimes just look at how they dress up. Maybe can get a few tips on how to look better. haha okey dah merepek

@taufiqhelios said...

oi...rotate la gambo uh..haha

tetaufiq said...

ok yg baju jalur2 tu aku kenai sgt! aretis xbape pemes , hakktuihh!

Farierahasanz said...

oke , ko naa suh aku komen pea.?? hahaa

mazni md said said...

penyimbah asid yg sangat bahaya

... said...

as salam..

ahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahahaha


XD

misz farahniza said...

hahaha...fesyen kl ye....
untunglah blogger org ingat artis...
huhu..

♥sophie♥ said...

hahaha. byk fesyen skang ! serabut tgk

ikan said...

yg bwh skali tue da cam artis korea da hehe .. :)

Eyda Syahida said...

yang last pic tu sape eh? retiss ehh? hohoho~ :")

miaa spungen said...

gmbr first tu aku knl.. mmber underground huhuhuh

nurelinda said...

hahahaha. maher zain tu tak bole blaa

Ujang9897 said...

gambar last tu mesti ramai gay SUKA...=)


kalau aku tau kau kt KL aku dh g simbah asid dah..sbab mangsa seterusnya ialah kau

n!cK said...

ahahaha..gmbar yg last skli 2 stail sangat...hahahha:P

Muhammadnuraizuddin said...

aimman ariff = aku sokong..ihih

TH = suma gambar dirotate..aku saja ja takmo rotate..nak wat kelainan..

#kelainan la sangat..walhal, aku dah rotate, tp, bila upload, jdi mcm tu jugak..ihih


tetopek = sedar pun..ahaha

fariera = coment gambar yg last tu..iih

mazni = tau takpa..uhuhu

.... = ihihi...slm..hahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahha

Farahniza = tula..untung dia kan..

sophia = tol2..haha..

ikan = nawaitu nak perli la tu..ihih

eyda = taklah..dia picisan..ahah

miaa = yeke..ihih..kim slm kat dia ya..ihi

nurelinda = ahha..sama kan.ihi..ini versi kurus..i hihi

fyna said...

hehehe...
mcm2 style...
;)

mahirahnazlim said...

takley blah betul gmbr last . 2 3 kali aku tgok igt #retis mne ciss rupanya kau HAHA

Mas Ahmad Safwan said...

.sakit pale tengok gambo senget nie

Muhammadnuraizuddin said...

ujang = cait.. Gay pun tak lalu kot..haha.kolah suspek yg dicari2..rupanya nya, hg bubuh dakwat hitam kat muka..patut patern muka + _ dengan suspek..polis2

N!ck = hahahaha..perli baik punya no..

fyna = tula..ihih

mahirahnazlim = kahakhkah...saja ja menggedik..ihi

mas = fuh, artis masuk blog aku lah.ihih...

Syafiq Rosli said...

dua2 ni retis dah..haha

zaty fiqa said...

itu baru fesyen kat kl, belum kat shah alam, melaka, n9 dan tempat2 lain..macam2 gaya..:)

Muhammadnuraizuddin said...

@syafiq rosli = ahaha..tp, tak seartis hg..ihih..

zaty - itulah..ahaha.. mcm2 kan.

salemaziz said...

adei, terteleng2 pale nih. haha..
sonok tengok gelagat manusia. unik ade, pelik pon ade. haha:D

no_answer said...

sakit pale aku nak tgok ! wakakaka

erleena said...

haha fsyen y pling ats sgt ehemmm... ye len bse je ?smple? bgus! hahaha mher zain <3

Anonymous said...

greetings www.nuraizuddin.com admin found your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer improved search engine ranking net seo backlink service backlink building service Take care. John

Anonymous said...

hi www.nuraizuddin.com blogger found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer improved search engine ranking guaranteed seo backlink service backlinks generator Take care. John

Anonymous said...

Sayang blogger , aku tersentuh oleh cara Anda mengungkapkan sudut pandang Anda terhadap Blogger: Mr. Secretary - Post a Comment. Saya memiliki sebuah blog sendiri saya dan saya akan link kembali ke artikel ini .

Anonymous said...

hey all www.nuraizuddin.com admin found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best backlinks Take care. Jason

Anonymous said...

hey www.nuraizuddin.com owner discovered your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best backlinks service Take care. Jason

Anonymous said...

Make $1,000's Weekly with a Health Internet Business of Your Very Own

Now get a complete fully-operational "Health eBiz" in a box!

This amazing site:

* Closes sales automatically for you!

* Has a complete electronic sales manager that makes all upsells for you!

* Collects subscribers and leads automatically!

* Contains a complete "health e-Mall!"

* Contains up to 90 additional income streams!

* Contains several powerful videos!

Has a "live" spokesmodel that walks out onto your visitors' screens and closes up to 396% MORE sales for you!

Includes complete professional set-up by Expert Web Development & Programming Team!

This NEW "Health Biz In a Box" complete and fully-operational website allows you to make all the cash you want from a fully-operational automatic cash-generating web business!

Read how it works here:

=> best affiliate website

But rumor has it there may be a ceiling on the number of these Internet "health-biz" sites being given out in order to avoid everyone having one and risking market saturation.

Join the ranks of these people above and read how it works by going to:

=> best affiliate website

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...