Monday, April 11, 2011

Vlog Yang Di nanti-nanti...

Assalamualaikum...

Jom tonton Vlog Bersama NurAizuddin Shopping Di Jalan Masjid India. Kuala Lumpur.


                        
Untuk kelajuan yang maxima CLICK HERE

P/S : Nantikan episod seterusnya Bersama NurAizuddin. Selamat Beramal,Wslm.        

11 comments:

efa said...

pergh...vlog yg dinantikan dah keluar ecece :) terbaik yg ni tp erk2 cpt lak sikit huhu bestnya lahai jalan masjid india dan jalan tar tu tak nah smpai lg aku sadis2 T_T huhu best aih..good job din

azureen yazid said...

jelesnye aku...

Muhammadnuraizuddin said...

efa = yelah..orang yg terlibat yang ternanti2 sebenarnya.ahahha


azureen = ihihih..

Encik Suami said...

abg mmg tak retilah bab2 vlog nie.
tak sempat nak amik tau pasal nie.tapi tumpang tgk kat blog din je la.

jemput terjah new entry

(>.<) Bile Senin Menjelma (>.<)

Muhammadnuraizuddin said...

encik suami = iihih...

ADAMOYU said...

mentang mentang lah buat kat jalan masjid india, lagu pon hang psg lagu keling. haha.

a m e said...

hey . you know what , like seriously , ame and my roommates nyanyi bersama sama lagu yang ada dalam vlog nie . and ktorg laughing like crazy just now . HAHA .

we really enjoyed this vlog much . :)

Muhammadnuraizuddin said...

adamoyu = ahha..itulah..ihih

ame = wah, hg pun nyanyi.?kahkhakha

chanana said...

apa yg cuba lakukan ni din? HAHHAHAHA. nice :)

Muhammadnuraizuddin said...

syawal = apakah?..ahahha

azrijohan said...

follow me back.nice vlog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...