Thursday, April 28, 2011

Vlog terbaru Bersama NurAizuddin.. Awesome~

 Assalamualaikum...

Jom layan Vlog terbaru Bersama Nuraizuddin.. Kali nie di Midvalley, Kuala Lumpur.. Pastikan anda tonton didalam format HD untuk kepuasan yang berganda. Just click button HD kat video nie..

                          
Untuk kepantasan Maxima, CLICK HERE

P/S : Jangan lupa saksikan Vlog Bersama NurAizuddin yang akan datang.. Selamat Beramal, Wslm.       

24 comments:

incik mumu said...

kolo ako men boling kat mid neh taim2 die tutup lampu n bukak lampu2 LED neh ako da rase mcm ako dalam dunia TRON da weh.. haha

cik pieja hut said...

seronoknye....jeles jeles !maen mainan kekanak !

Muhammadnuraizuddin said...

incik mumu = hg tau takpa..best woo..cam disco.ahah

cik pieja = ihih..sila lah jeles..ihih..tula..takmo join lagi..

Muhammadnuraizuddin said...

incik mumu = hg tau takpa..best woo..cam disco.ahah

cik pieja = ihih..sila lah jeles..ihih..tula..takmo join lagi..

Muhammadnuraizuddin said...

incik mumu = hg tau takpa..best woo..cam disco.ahah

cik pieja = ihih..sila lah jeles..ihih..tula..takmo join lagi..

Si GaJus!!! said...

sgt best tgk vlog nih.... thniah kat ko....

incik mumu said...

pasneh ako nak pakai baju yang ader lampu lip lap tuh.. barulah feel jiwa tron tuh.. haha

Muhammadnuraizuddin said...

si gajus = tq so much ya..ihih

incik mumu = bagoih2..lepas tu, hg jalan2 sekitar KL..kompom kene masuk hospital bahgia..ahaha

Muhammadnuraizuddin said...

si gajus = tq so much ya..ihih

incik mumu = bagoih2..lepas tu, hg jalan2 sekitar KL..kompom kene masuk hospital bahgia..ahaha

Muhammadnuraizuddin said...

si gajus = tq so much ya..ihih

incik mumu = bagoih2..lepas tu, hg jalan2 sekitar KL..kompom kene masuk hospital bahgia..ahaha

incik mumu said...

baju tuh kan pakai betri.. jenjalan kat kL tuh ako tutup laa lampu lip lap tuh.. haha.. xdek laa nak bahgia sangat.. haha

SyedGraphiX said...

besttt4

EmanTheHalia said...

hensem la vlogger ni. =)

Muhammadnuraizuddin said...

incik mumu = aahah..kata nak kasi meriah..on jelah..

syed = ahah..tq2..rugi hg tak ikut..

eman = perli gila punya..

FiQx said...

paling byk2 vlog ko, ni paling aku suke! sbb byk muke aku+ tersusun , ko tugu vlog aku lak huahahaha + wey bapak byk typo wey grrr

Muhammadnuraizuddin said...

topek = sebb banyak muka hg yg hg paling suka..haip.

Jebat said...

saya sudah...anda bila?

Muhammadnuraizuddin said...

jebat =ihih.ihi..bsok lusa kot.ihih

amirah syahida said...

best nye jalan2 :)

KhAiReDzAiMy said...

terbaik.... simple but nice.....

hqfizulhqkim said...

ouh,,best2.

Myung Dae said...

ISH, jalan tak ajak. =( emmmm, yang tak boleh tahan tu last sekali. Selamat beramal. hahahaha. papepon len kali meh lawan bowling ngan aku ek. Tungguuuuuu

アヌム ちゃん~~ said...

hari2 ade org tengok je kot ni..huhu

munira sajuti said...

xsabaq nak sambung blajaq,, nak kuaq ngan korang2,, tunggu la korang ! HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...