Friday, April 29, 2011

Tertipu jantina ketika kahwen.

Assalamualiakum..

Entry ringkas kali ini aku nak berkongsi mengenai masalah rakyat di negara-negara yang membolehkan proses menukar jantina dari segi fizikal mahupun atas kertas dari aspek perkahwinan. Aku yakin perkara sebegini pernah terjadi di negara yang menghalalkan perkara ini. Klu nak tau dengan lebih lanjut, sila lihat video yang aku ambil dari Youtube.. Walaupun ia hanya sebuah iklan, tetapi, kita boleh mengambilnya sebagai iktibar...

                              
harap maaf, Video mempunyai unsur2 18SX..

P/S : Syukur Malaysia tidak membenarkan perkara-perkara sedemikian.. Klu tak, abang tertipu Nok~ Credit kepada empunya video.Selamat Beramal, Wslm.

22 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

hahaha...bru nk feel! dh cancel..huawhauhwuahwuia

hafiz hafizol said...

OWwwww.... Hahaha..

Shamsuddin Amin said...

smoga Malaysia sentiasa megharamkan perkahwenan mcm ni...^^

cik pieja hut said...

kantoi...apelah ...

Muhammadnuraizuddin said...

khairi = ahah..dah sign jadi laki binik dah tu..ahaha

hafiz = ahah..terkejut aku tengok..ahah

shamsuddin = amin..

cik pieja = ahaha..kantoi.

eira said...

mcm2..isshh33..

Encik Suami said...

Jangan haraplah perkara mcm nie leh jadi kat negara kita. Kang ada plak tunjuk perasan besar2an nanti.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

nurul lalala said...

ok, seperti biasa aku xleh view video tu..tp mmg seram la kalo dpt kawen dengan yg sama jantina! huhu..haru weh~


Fenomena Lelaki Datang Bulan

Muhammadnuraizuddin said...

eira = tau takpa..ahaha

encik suami = betoi tu..ahaha

lalala= ahaha.dari youtube pun tak leh tengok?

hqfizulhqkim said...

haha.dunia oh dunia~

mynameismy said...

erk...

OreO HitaM said...

Demm!! hahaha

Afsar said...

Video ni TIPU!!!!! mane tau lain jantina?? tak nampak pun???wakakakaka

lieya orange M.I. said...

cian laki tu..hahahaa

lieya orange M.I. said...

tapi bukan org masia pun ada buat jugak ker?? ke dlm drama jer nih??

Salimah Ismail said...

hahaha. video tak leh belah :P

Muhammadnuraizuddin said...

hqfizul = dunia oh dunia..

mynameisname = yerk..hahah

oreo itam = ahhaa...

afsar = ahhahha.. klu dia tunjuk, jenuh la..ahhhaha

lieya = itu la pasal..ahhaha

lieya = kat malaysia pun ada orng buat..dorng p thai.

salimah = tautakpa..ahaha

cik pulau said...

errkkk..pape jelah diroang ni.. huhhh!!

NuReLLe said...

PERVERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha...:D

Muhammadnuraizuddin said...

cik pulau - itulah..apa2 je..ahaha

yani = ahahha.

Anonymous said...

lawokz..hjahahha panaz.. din kalop ang nak kawin nnti xkan ang nak check dulu?? hahahahhahaha

psis@tepeng

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = klu cek nnti, jadi lain pulak..ahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...