Monday, April 25, 2011

Tak habis2 Gathering blogger.. Menyampah!!!

Assalamualaikum...

Apa habaq semua..harap2 sihat hendaknya.. Fuh, tajuk entry panas gila kan.. Tak habis2 Gathering blogger..Menyampah!!! Menyampah ke anda?..klu menyampah sory ye.. Pangkah je.. Click pangkah~ kan senang..hahah.cait..tiru ayat blogger pemes.. Sebenarnya, baru sebentar tadi kami blogger2 picisan berjumpa di Mid Velly.. alah, kecil-kecilan je.. Walhal, ini je yang sudi datang.~


Selepas kami bergambar di sini, tiba2 muncul batang idung eazy izuddin dan wut-wut2.. #bukan W***-W***  ye..hahha.. Memang enjoy.. Kami pergi round2 Mid, Cuci mata, then, lepas bosan, kami semua beradu tenaga didalam permainan bowling dan game yang guna token di sana.. Masing-masing sporting... kami bersurai selepas Magrib..

P/S : Nantikan Vlog Bersama NurAizuddin yang terbaru 2,3 hari lagi.. Dan kepada siapa yang nak menghentam, Sory ye.. Korang tak leh ckp jemu baca benda yang sama.. Sebab aku sorang je yang updte entry untuk perjumpaan tadi.. #dah bincang.. lalalalla~ Apapun, Bye2. Selamat beramal, Wslm.

30 comments:

@taufiqhelios said...

vlog uhhh.haha

Anonymous said...

macam2 dan xabih2..hahahhahaha

psis@tepeng

akmalhilmi said...

tarik nafassssssssssssssss

yeah yeah yeah yeah yeahhhhh
AKU MENANG!!!!
haahahha :)

adeh....mane pegi picture doa nieh??lain pulok kua??
http://gengblogger.com/v/447524

@taufiqhelios said...

baru pasan..nama aku taufiq helios..not helious dooo...sunat kang!! haha

aslann said...

:'(

Shamsuddin Amin said...

wow... bestnye gathering...^^

FiQx said...

sayelah tetopek sebelah tetia tu, wink2 , awwwookk!!

EmanTheHalia said...

belagak akmal.

Oppa Kudin Nz said...

xtao plak pegi lepak2 kat sane.. :(

Muhammadnuraizuddin said...

TH = hahha..tunggu ari selara or rabu na..haha..

ijat = ahhaa..menghabiskan masa2 terluang..ihihih

akmalhilmi = cait..hg tunggu la nnti..aku kurng 20 jatuhan pin je okey..ahaha..

TH = sory..tp, helious mcm sedap la pulak.delicious..akhakha..

aslan = padan muka..itu je nak ckp..ahhha

shamsuddin = best tau..ihhi...lain kali join la..ihih

fiqx = berterima kasih la kat aku sebb aku crop bahagian kaki..ihihi.. lallala~

eman = itulah pasal..jom kita bako dia.bako..

oppa = si Fiqx tu siap wat entry lagi untuk lepak kat situ..ihihi

Salim Harmanain said...

menyampah jugak..sebab asyik tak boleh join gathering...

follow sini.. :)

cik pieja hut said...

syoknye...entah dah berape gathering saye tetap ta dapat datang..sedehnye..

tia said...

alaaa, mne lagi gambar yang lainn?
wuuuuu wuuu~

www.fierapirot.bolgspot.com said...

perghh...xajak pun..huhuhu..=)

nas said...

yess!!!
menyampah i sbb xdpt ikot..
n xdpt join lgsung gathering
hahahaa

Muhammadnuraizuddin said...

salim = amboi2..ahaha..tu la..lain kali, join je.ihih..aku pun 1st time..cewah..

pieja = try la join..best tau..baru kenal 5 minit pun leh sembg mcm dah 5 jam kenal... aik?>haha.

tia = ihihi..line internet umah aku lembab..ini pun berejam..haish..

firapirot = si Fiqx siap wat entry lagi jemput 1 malaysia..ahahah

cik pieja hut said...

after this kalau ade gathering inpom lah....

nurul lalala said...

arghhhh...tak aci..tak aci!!! tak ajak p0n..sob3

akmalhilmi said...

aku tgu
jup2

TARIK NAFASSSSSSSSS


YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
AKU MENANG!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHAAH :p

Hanim Nordin said...

haha. ingatkn ape ah tadi. =.=

CutieIntan said...

bestnyerr wat gathering

Muhammadnuraizuddin said...

cik pieja = insyllah..suruh penaja invte sume.ihi

lalalal = marah topek..

akmal = haip..! tak abis2..

hanim nordin = ihih..

cutielintan = best2..

Jamban Comel said...

jeles sih aku tak ikut~

Faziera said...

gambar korang macam nk buat band je wei.. tapi ramai sangat...tak boleh..tak boleh..

lain kali pose yang sopan2 kalau reramai macam ni tau.. baru bley wat nasyid.. hikhik

Muhammadnuraizuddin said...

jamban comel = satu benda ja aku nak ckp..PADAN MUKA..sombong ye skrng, takmo lepak ngn kitaorng dah..ahah..

faziera = ahha..amboi2..perli baik punya no..ahahha

Erra Kyra said...

m
e
n
a
r
i
k

^^

NuReLLe said...

pergghhhh ramai siotttttttt...ta terkira..penoh lah midvalle ek dgn perjumpaan korg ni..hikhikhik..:PPPPPPP

efa said...

hehe best2 kalau pi mini gathering ni hehe syok ngee :D ternanti2 vlog kahkah

Muhammadnuraizuddin said...

iera = tq...

yani = perli gila2 punya kan.alah, lagi best mcm nie apa..ihih..

efa = ihih.sabar ye..besok lusa kuar lah tu.ihih

mynameismy said...

tak hajak...;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...