Tuesday, April 19, 2011

Putrajaya Malaysia tak sia-sia

 Assalamualaikum...


Jom saksikan Vlog Bersama NurAizuddin di sekitar Putrajaya.. Penuh dengan warna2 lampu.. Pusing-pusing Putrajaya Malaysia tak sia-sia..


                        


           
Untuk kelajuan Maxima, CLICK HERE

P/S : Banyak tempat-tempat menarik di Malaysia yang setanding di luar negara. Jom cuti-cuti Malaysia.. Selamat Beramal, Wslm.

11 comments:

Woofer Storm said...

bestnya dapat pergi ni bro..heheee lain kali roger2 la kita ye.hhaaaaaa

cik pieja hut said...

din,seronoknye....but ade typo..hehehe

hqfizulhqkim said...

best2. ada masa mesti pegi.

zuwaidah said...

sebenarnya byk lagi tempat2 yang menarik di malaysia ni yang kita tak explore lagi...mcm di kl ni pun, byk tempat lagi tak melawat walhal dekat je tuuuu..org yang jauh2 dah dtg menziarah..yg dekat selalu cakap lain kali lahhhhh

Shamsuddin Amin said...

sronoknyer ber vlog...^^

Firdaus Kasim said...

kabur la bro.. anyway nice vlog!

Entri terkini :
Cara meningkatkan pengunjung blog yang banyak giler dari Apesal

Muhammadnuraizuddin said...

wofer strom = hahaah...tak de hal lah.ihih

cik pieja = ihihih...itulah..ihih

hqfizulhqkim = ahhha..best woo..banyak lampu..

zuwaidah = setuju...ihih

shamsuddin = ahha.memg syok..hhi

firdaus = itulah..lepas upload, kuality berkurangan.. :"(

hairie said...

wey! tang lagu akim tu best! menjadi beb (^_^)

keynah said...

EN aizuddin..awk belum abis jelajah putrajaya lagi..NNt g roger2 saya..saya bwkkan tempat2 yang menarik lgi...

Izamir Ridzwan said...

try buat vlog kt pulau sipadan pulak.. best oo tmpt tuh

Muhammadnuraizuddin said...

keynah = yeke..tp, memg aku pun rasa mcm tu.ihih..tak cukup masa.. :)

IR = aahah..fuh, jenuh nuh.. bajet pun kena best woo..abg aku pun habaq sana best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...