Wednesday, April 6, 2011

Panggilan hangit HOTFM tiada modal

Assalamualaikum...

Entry ringkas kali ini aku nak berkongsi dengan anda semua mengenai Hot FM.. Sebenarnya, aku adalah pendengar setia Hot FM. Bukan pasal apa pun, sebab umah aku tiada TV n yang menyedihkan, aku memang tinggal keseorangan di perantauan nie...haha.. Pagi tadi, seperti biasa, aku menunggu panggilan hangit yang dimainkan 8.45 am pada setiap hari. Kalau aku dengar panggilan hangit nie, memang berdekah-dekah aku gelak..Lawak kot...Tambah2 FBI or Fafau yang kenakan orang..ahahaha



Apabila tiba masa yang dinanti,~
 ArghH!!!rupanya2 pasal budak jual burger, ulangan 1 bulan or 2 bulan lepas punya panggilan. 
Cait, Spoil tol. Hot FM takde modal nak kenakan orang ke..?
 Persoalan nie..

12 comments:

cik pieja hut said...

owh yeke...tak perasan plak..kat opis kdg ok kadang ko nak dgr online rdio nie..

MR. SYAH said...

mgkn sebab xde orang antar borang kat dorang untuk dikenakan.. apa kata kau yg isi borang kt hotfm untuk kenakan member kau.. amacam?

nurul lalala said...

dak bege yg cheryll ngan samad tu ke?

Akma said...

hhhmmm...memang aku tak perasanla sbb bukan radio yang selalu aku dengar...but then maybe la kot xde idea dah

Muhammadnuraizuddin said...

pieja..ahaha..bawak ja radio kreta masuk ofis..ihih

syah = ahaha..tak baik kenakan orng..kesian pulak kadang.2..haha

lalala = bUKAN..budak 16 taun tu

akma = aaahhaha

Ain Atika Zailani (PAL) said...

aahahha xpe la macam astro jugak siaran ulangan....nyiahahha...

zuwaidah said...

tak sempat nak dengar radio pun, time tu dah ada kat ofis dah huhuhuhu

Muhammadnuraizuddin said...

ain atika = ihihi..astro tu dah over ulangannya dah..muak kot..ahah

zuwaidah = yka..ihih..bawak la radio kat ofis..ihihi

Namee Roslan said...

ulangan?? ffau n fbi cuti kot..hahha

NuReLLe said...

oo..ekk..aku pun salu dgr mse odw g ofis..patu gelak sorg2..pakcik kt kete sebelah dah pandang slack..hukhukhuk..:D


**kantoi salu g ofis lambat..sbb tu sempat dgr dlm kete..agagagaga...=)**

SyedGraphiX said...

hahahhahaa.cesss. aku da agak da XD

SyedGraphiX said...

hahahahaa. tau x pe. aku pn ade dgr pagi tadi pasal jual berger. tu yg taun lepas weh! -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...