Thursday, April 7, 2011

Facebook akan ditutup. Ianya benar!!!

Assalamualaikum....



Semua terkejut tengok tajuk entry ini.? aku nak tegaskan di sini, ianya bukannya khabar angin. Tetapi perkara yang benar. Sebenarnya, aku tertinggal perkataan Aizuddin. ahaha.. Sorry ye, terbuat gempak satu dunia pulak.. Account Facebook Muhammad Nur Aizuddin AbdulRahman ditutup buat sementara waktu (deactive) di atas sebab2 tertentu. Ini kerana account beliau mempunyai masalah teknikal..  Beliau pun tak paham kenapa jadi macam tu. Mungkin Facebook accountnya perlukan beberapa hari untuk direhatkan..


P/S : kepada kawan facebook beliau yang berjumlah 1249 itu, beliau mintak sory jika tersalah atau terkasar bahasa dengan anda semua. Setiap manusia tidak lari dari kesilapan. Begitu juga beliau. Beliau hanya insan biasa. Tetapi, blog dan twitter beliau masih beroperasi seperti biasa. Selamat Beramal, wslm.


OK, aku edit balik post nie..aku dah on balik dah..ahhaha..Sebab business2 aku n kawan2 aku suma ada kat FB. weh, nak nangis bila nak reactive balik.. Takut kene hentam~ baik aku cabut. OKBai.

17 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hehe..:)

ain revival said...

pakcik mark x syg ko kot...ehehe
patut mnx maaf kat dy..insyaallah xde prob nnt..hehe

♥yaya budak suka embun♥ said...

gggrrrrrrrrrr........!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHA

p!q4h b@guss said...

laaa..wat saspen ja..haha

Along Usop said...

baru nak kondemm hahahah.. =p

Woofer Storm said...

hahaa memang dah kena...

ell♥ said...

ceh
hampeh betul -.-'

cik pieja hut said...

ish din nie...nak kene hentam ek ? cakap suke belit belit !

tia said...

din! sbb dia ka ? ang sabaq byk2na ? :)

HAPPY BIRTHDAYYY!
SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI!

Muhammadnuraizuddin said...

syafawani = ihihhi..

ain = itulah..adoy..tension aku..

yaya = ihihih...ahhaah


piqah = ihihi..

along usop = ahaah..aku brtindak pantas..

woofer = ahaha...

ell<3 = kahkahka....

pieja = takmo2.ahhaha

tia = sebb facebook aku dah gila..ahhaa...sat oke, sat tak oke..thx tia for the wish...ihih

osHin said...

bikin gempak sey...haish

Muhammadnuraizuddin said...

oshin = ihih.sory na..

Sekandung said...

Suspender...tul..
layanzzz

Encik Suami said...

erm..takleh la nak contact gune fb lps nie.
start bila nak deactive nie?

jemput terjah new entry


1) --> Hoorey2x..Saya MENANG <--

2) --> Ceritera Kursus <--

chanana said...

paseipa neh. haha

Ujang9897 said...

aku gigit gak minah ni...eh silap..mamat ni.,.

Muhammadnuraizuddin said...

sekandung.. =ihhi..layan..

encik suami = dah deactive dah..nie on balik..ahaha

syawal = facebook aku problem la..

ujang = ahhaha..lex la bro..hg pun suka wat suspen apa..ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...