Friday, April 8, 2011

07/04/11 paling bersejarah

Assalamualiakum...


Kek hari lahir aku...Sedap woo..

7 April adalah hari yang paling bersejarah bagi aku. Kerana hari ini adalah hari kelahiran ku, Dalam sedar tak sedar, dah 21 tahun aku hidup didunia ini. Tetapi, masih banyak perkara yang aku belum pelajari, hadapi dan juga kecapi.  Insyallah, aku kaan buat yang terbaik didalam kehidupan di dunia dan akhirat. 

Terima kasih Mak n Abah sebab dah membesarkan BULAT. BULAT sayang mak ngn abah..!!! dan juga ucapan terima kasih kepada kenalan2 yang mendoakan kebahgiaan aku serta sahabat2 yang menyambutnya tak kira dimana mereka berada. Contohnya.. :

Terima kasih Aslan As..
walaupun aku geli tengok kek dia..ihihi.

                              
Mereka berlima ketika ini sedang belajar di University of Timor Leste,.

Saat aku menonton video ini, Air mata aku berombak-ombak di mata. Nasib baik tak gugur ke bumi lagi. Nak cover macho punya pasal~. Hati aku sebak kerana terusik dengan gelagat mereka.. Thx alot sahabat-sahabat. Even kita baru kenal, tetapi, keakraban kita seperti dah berkurun-kurun kita kenal. Sayang hampa!! CLICK HERE untuk ke entry ucapan bufday.





Ucapan bufday yang seterusnya oleh
Terima kasih Pieja. Serius aku terharu..uhuhu.. CLICK HERE untuk ke entry ucapan beliau.




Menyambut harijadi di Pejabat.
Petang tadi, majlis sambutan bufday aku dilakukan di dalam ofis aku bekerja. Serius Surprise. Sekali lagi aku sebak dan terharu... Terima kasih kakak2 n abang2 sekalian. Kerana sudi menyambut bufday saya even masih baru lagi di organisasi. Tiada apa yang boleh saya balas. Hanya ucapan ribuan terima kasih yang tak terhingga yang termampu. :")
 






kakak2 ofis aku..ihihih

Inilah bos aku..aku asistantnya. 
But, beliau bukan big bos.



Laman Sosial
Tidak ketinggalan ucapan2 selamat  kepada aku di handphone, Twitter dan jugak facebook..




P/S : Anda semua adalah pelengkap hidup saya. Insyallah. Selamat beramal, Wslm.


12 comments:

ich bin che ya said...

hehhe university timor leste tu wujud ek??

MR. SYAH said...

selamat hari lahir bro.. semoga lebih bahagia pada tahun2 akan datang...

aslann said...

woittt..tu bukan kek la bingai..tu Donut Big Apple..aku amek gambar close-up..adehh..hahahaha...

cik pieja hut said...

ish kau ni din..wat aku segan je..bukan ade pe pun.just entry nak wish beday kau je..kau dah lah jauh..bukan dekat pun..btw thanx mention aku...HAHA

EmanTheHalia said...

gile lah din. jelez aku hahahhaha nak ade boz jugak! :P

efa said...

meriahnya sambut kat opis T__T jeles haha happy birthday lagi sekali walau dah wish kt fb hehe :)

Muhammadnuraizuddin said...

nad2. = hahaha..korang la student kat situ..ahaha

syah = tq so much..may allah bless u

aslan = lah, yaka.. tertipu aku..

pieja = ihihi..inilah cara aku hargai..ini yg termampu..most wlcome.

eman = ahaha..kerja la cepat..iih

efa = tq so much efa..iih

Faziera said...

next time buatlah untuk aku pulak.. bulan 9 ni eh..hahaha

*perasan, dahlah aku tak pemes..haha*

Muhammadnuraizuddin said...

faziera = ahah..ko ingat aku pemes.?

!! Kodet !! said...

waa , happy bbesday!

Muhammadnuraizuddin said...

kodet.. tq na..ihihih

logorithm said...

Happy Birthday Din!

Kita twins tapi tak sezaman. Haha!

I nyer birthday bersejarah jugak, sebab I demam on my birthday!

Planned celebration dari colleagues and sis terpaksa dicancel sebab I tak larat. I ambik MC dan tido jer sepanjang hari kat rumah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...