Thursday, March 31, 2011

Video yang dinanti-nanti....

Assalamualaikum...

Jom layan video yang disediakan nie... :")



       
Untuk kelajuan yang Maksima, CLICK HERE

P/S : Moga anda semua ceria-ceria selalu.. Selamat beramal, Wslm.
           

17 comments:

ijam ismail said...

congratz la din...
smbung ijazah x?

tia said...

sume perasaan ade time tgk video ni din. akhirnya kita berjaya habeskan dip kte wlu pon susaaa sgt!


eh! nak video jugakk! aku nye mne
:(
sobss sobsss

zikeryhassan said...

eh ada muka madihah la. huhu

Muhammadnuraizuddin said...

ijam..tq na..ahaha..insyallah..bulan 9 nie klu ada rezeki..uhuh

tia = uhuhu.perasaan bercampur baur..ihih...memg susah..gila kentang punya...iuhuhu..video hg ada ja..tp, mcm mana nak kasi?uhuhu

zikeryhassan = haah..clasmate aku.

forever love said...

tahniah din.. semga suksess sllu ye..

FiQx said...

wohaaaaaa!!!
last sekali ade gak credit to @tetaufiq, klo xde din aku mmg tocing dah hahaha congret wey,
rase mcm nk nanges lak aku ngok video ni td kah3

Muhammadnuraizuddin said...

atiq = ihihi....tq na..uhuhu..

topek = mesti la...klu aku tak letak, aku nak letak sapa..uihih..siap ada link lagi beb..ihihi..tq na.

taufiq helios said...

din..hang kena kontrol sound sikit. tang hang cakap tuh hang slow la sikit lagu...xjels sgt ape hang cakap :) untuk lebih baik la :)

snowballgirl said...

video mghiburkan..best sgt..rindu la plak kat poli. cam ta puas senya kat sana sbtu ahd ritu. ta sbr senya nk hbiskan praktikal nih..chayok2..! DSK..!..:D

Muhammadnuraizuddin said...

TH = ahhaa...sebenarnya, kat live movie maker tu takde...nak slow kat part2 yang dikehendaki..klu nak, kene cut..adoy..

snowballgirl = ihihih..itulah..habiskan prctical cepat..then, hampa pulak konvo.ihhi

Nurul Syifa Aini said...

weeee~ best jew tgk akak2+abg2 konvo...hope 1 arie nnt sy gak akan alami saat2 mcm ney..insyaallah dgn izinNya... :)

Muhammadnuraizuddin said...

nurul syifa - insyallah..kasi belajar hebat2..nnti, masa konvo boleh parent bangga..uhuhu

EmanTheHalia said...

uyo masuk wo lagu gemuruh tu.. congratz bro..

Muhammadnuraizuddin said...

eman = ahahha...tulah..dah plan awai2..tp, lagu yg depan tu aku tak tau nak bubuh lagu apa..redah je..ahahha

L-mi Redzz said...

congratez din..

fArAh!! said...

thaniah ye din..eh,eh hari tu farah duduk dlm dewn bris depn din je..hehehe..semoga berjaya ok..akan merindui PSIS..

Muhammadnuraizuddin said...

l-mi redzz = tq very much bro..

farah!! = lah, yeke..awat tak tegor..aku segan skit ngn perempuan nie..ihihihi..aku pun rindu psis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...