Tuesday, March 1, 2011

Terima kasih followers blog ini... entry pertama untk mereka.

Assalamualaikum..

malam nie, aku tak nak berceloteh panjang..sebab penat bekerja petang tadi.ihih..aku cuma nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mereka-mereka yang berada dibawah ini kerana menjadi followers terawal blog ini..thx alot..






CLICK HERE untuk ke blog ini.



Dalam semua-semua bloger kat atas nie, aku nak promte blog ini iaitu classmate aku n kerana beliau adalah folowers aku yang pertama yang bergambar..kerana yang tiada gambar tue, aku tak leh nak cam sapa dia..uhuhuhu..niat dihati nak promte sume blog kat sini, tetapi, aku tak leh nak amik header mereka n linkkan..adoy..

oklah, apapun, selamat beramal, wslm.












7 comments:

forever love said...

saya?

aienzunnur said...

semua aweks..=p

Muhammadnuraizuddin said...

atiq = belum sampai lagi ihihi..ini baru page 1st..tak jumpa lagi hg.ihihih

aienzunnur = eh, ada laki2 la tu.

yna fazlyna said...

aku tak de ke??

Muhammadnuraizuddin said...

yna = ihihi..ini orng yg jadi frend aku paling awal lah..nak ikutkan, suma nie budak class aku..uhuhu

tia said...

hikhik! tehaaruuuu~
:)

Muhammadnuraizuddin said...

tia = ahaha...no satu tu..ihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...