Monday, March 21, 2011

Shopping bajet di BukitBintang KL.

 Assalamualaikum..

Episod 1. Racangan tajaan zudientstory.blogspot.com.. Bersama NurAizuddin - Shopping bajet di BukitBintang KL,. Jom kita tonton..

                        
Untuk kelajuan melampau CLICK HERE   

P/S : Nantikan Episod bersama NurAizuddin yang seterusnya.          

13 comments:

Hanim Mahali said...

boleh diperbaiki lagi... teruskan usaha....

OnlyZul said...

Best vid nie..ahaha.

dah jumpa baju berkenan, tang harga lak tak berkenan..kehkehkeh

Muhammadnuraizuddin said...

hanim =tq very much..part mana yang tak ok tu.?uhuhu...

onlyzul = tq very much bro...tau takpa..bajet pun 2 rat ja..ihhiih

Nisa Menaip said...

hahaha nnt kita buat vlog outdoor cmnie eyh.. best woo :D

Muhammadnuraizuddin said...

nisa = ahah..orite..kita berganding..ahah.tp, kena cari kamera man..hahaha.

NuReLLe said...

promoter kedai2 tu x tegur ke "no camera plzzz" ??

Muhammadnuraizuddin said...

yani = tak pun.ahahaha

Faziera said...

mesti promoter kedai tu ingat ko artis kan din?

dalam ati diorang: "yay!! dapat masuk tv.."

huahaha XD

din, aku tag ko..jom masuk lucky draw..

http://faziera193.blogspot.com/2011/03/thepinkgajahstory-s-lucky-draw.html

hairie said...

din! good job...suke background music..sgt sesuai dgn aktiviti n suasana..cume bile part ko ckp tu, muzik tu mcm mengganggu sgt smpai ade part2 yg kurg jelas ape yg ko ckp..huhu..shopping kne muke ceria tau..so kurgkan kerut2 kt dahi..bnykkn senyum.hehe.. (ni komen personal dr aku taw)..hee

Muhammadnuraizuddin said...

faziera = ahaha...yeke..ok2..uhuhu..

hairi = memang mulanya aku senyum..tp, bila dah dari kul 11 pagi sampai kul 6 dok mencari..memg berkerut2 la dahi tu.uhuhu..apa pun.thx alot na..

taufiq helios said...

wah wah!! shupin takmo hajak aku kann

hairie said...

ehhehe...good job lah! ko nk tukar profesion ke?intrview tv3 bagai!hehe

Anonymous said...

uish.mmg mantap tol pengacara baru nih.hehhee
leh menang cite pendek terbaik..hehehhe

psis@tepeng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...