Thursday, March 17, 2011

Shooting ketika matahari terbenam..Puas!!!

Assalamualaikum..

Semalam aku shooting di satu tempat yang menarik..fuh,  menunggu matahari terbenam...walaupun penat, aku dan kawan aku berpuas hati dengan hasilnya even ada peralatan yang tertinggal..hahaha..Apapun, jom tengok gambar2 di bawah ni..

















P/S : Sebenarnya ini adalah area pelabuhan di Pulau Indah dan kami berada di tengah2 flyover yang masih belum beroperasi.*gambar tidak diedit. Selamat beramal, wslm.

32 comments:

sarah mohamad said...

jojes dear :)
nanti boleh la snap pic me dekat sini .
hihi

Encik Suami said...

Assalamualaikum..
Fuhh..bes giler dpt tgk pic nie.
Klu ada kat situ mesti seronok.
Wah2..posing macam model la.
Nak autograf buleh??

Erm..sebelum lupa..ada beberapa soalan nie.x kire..jawab jugak.
Nak panggil apa ye?
Dok area mana?
Age?
Study ker kerja?

cik pieja hut said...

wah...smart lah pemandangan ni...owh dekat pulau je ke..ehhe

muhammadnuraizuddin said...

sarah mohamad = ihih.takda masalah..ihihih..

encik suami = ihih..wah, banyak soklan ye..ihih.. panggil din je.dok kat pulau indah ni..umor..ahaha..baru 20..aku dah kerja..dah ke?ihih..

cik pieja = haah.. pulau je..ihih

CikTomyam said...

huhu
i like 1st pic =)

Encik Suami said...

ada soalan lagi la tak jawab..
nak autograf...buleh??
Ngade2 kan?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mantap!

apezs shah said...

salam

wow hebat la..
cantik juga picture ni.
nice habis.

aNNa maRdHiaH said...

wow! shantek mtahari terbenam . bila nak shoot gmbr anna lak ? haha ..

Miss Ran said...

best nye..kalo ade patner lg best wakaka

Muhammadnuraizuddin said...

cik tomyam = ihih..me 2..

encik suami = autograf aku tidak berharga..kahakha

gadis kg. half town = tq..ihih

apezs = tq very much bro.

taufiq helios said...

abang artiss!!!!! awwww!!

muhammadnuraizuddin said...

anna = set date n time je..ihih...insyallah..

mis ran = ihihi..itulah..jom jadi partner..hahah..

TH = cait...sumpah hg jadi DSLR baru hg tau..akhakha..

zikeryhassan said...

encik artissss!

shara bunga said...

jahatt!
tak ajak!

Zuewairy said...

nice pic! more to photographer ke.. modelling? ngeh3

Encik Suami said...

din ada facebook tak?
klu ada..bagi lah.nak add.

muhammadnuraizuddin said...

zikeryhasan = cait..hg la artis..aku pulak..eish.

shara bunga = nie nak ajak la ni..hahaha..

zuewairy = saya adalah lalang..mana orang suruh, itu yang dibuat..ihihih...

encik suami = muhammad nur aizuddin abdulrahman ..ini nama fb aku..seach la yer..ihihi

muhammadnuraizuddin said...

zikeryhasan = cait..hg la artis..aku pulak..eish.

shara bunga = nie nak ajak la ni..hahaha..

zuewairy = saya adalah lalang..mana orang suruh, itu yang dibuat..ihihih...

encik suami = muhammad nur aizuddin abdulrahman ..ini nama fb aku..seach la yer..ihihi

hairie said...

good job! suke bokeh2 tu,..menjadi beb! hoho

Encik Suami said...

Occay.Yg ada gmbr payung tue ker?

Muhammadnuraizuddin said...

hairi = ihihi..tqvm..tp, bokeh apa yg hg maksudkan..ihih..

encik suami = haah..ihih..

hafiz hafizol said...

wau ... lawa giler ko... muahaha

aslann said...

kenapa aku rasa segan nak tgk gambar2 hg ni Udinn? Akhakahakakahhha.

ADAMOYU said...

style giler ! macho habes..

haha~

ADAMOYU said...

style giler ! macho habes..

haha~

EmanTheHalia said...

huhu weyh gambar sunset mane? semua pic ko tuh! haha

alyana hamdan said...

wahh..lawa lah...
=)

Muhammadnuraizuddin said...

HH = oit..bila masa pulak lawa...sengal...ahahah

aslan = aku sepak laju2 kang..adoy...gambar aku, hg pulak yg segan..kutuk aku la tu..derm..

adamoyu = machoo aku tak setuju...haha.tang style tu setuju..sebb gambar pemandangan style..hahah

eman = yelah..klu kamera hg ,mesti tak dak gambar aku..ahhaa..so, nie kamera yang aku pinjam, ada la gambar aku...aim aku nak bergambar dalam pemandangan mcm nie..bukan nak tangkap gambar sunset...kahkhakha..lalal~ *pengsan sat..

alyana = tq very much,ihihi

Nizam said...

ensem dah ....
cuba wat nampak seksi lak... haha..

Muhammadnuraizuddin said...

nizam = owh..tidak mahu aku...aku sopan na..ahahha

Anonymous said...

model di waktu senja terbaik jatuh kepada...DINNNN!!!!!!!

hehhehe

psis@tepeng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...