Tuesday, March 22, 2011

Serius aku tak sangka..Mimpi ka nie?? dupdap2 nie..

Assalamualaikum...

Pada tengah hari tadi, aku selesai upload video yang aku edit dengan tangan aku sendiri. berbekalkan live movie maker, aku berjaya menyiapkan dalam masa 5 jam. Video ini tidak akan terjadi jika tanpa bantu kawan ku yang memainkan peranan sebagai kamera man BIDAN TERJUN...Jom tonton kawan-kawan..


                     
Bersama NurAizuddin - Shopping bajet di area Bukit Bintang KL.



Selepas 14 jam di upload, aku terperasan sesuatu yang mengejutkan aku...

baca masage yang ditulis..

P/S : korang suma mesti kenal mereka berdua nie kan.. Memang tak disangka-sangka.. Rupa2nya, ada jugak yang nampak hasil usaha aku selama ini.. kawan-kawan, jom kita berusaha lagi untuk meningkatkan prestasi kita.. Sama-sama kita ikhlas untuk mencapai impian... Selamat beramal, Wslm.



21 comments:

muniraksasa (; said...

bagus DIN ! aku bangga ada kawan cam kau. keep it up ! jangan mudah putus asa ye, kawan. jangan lupe kan aku pasni :) heh insyaALLAH, ameen .

Biela Yusoff.. said...

wow..nice video..suka2

Halusinasi said...

teruskan usaha bro!^^
Blogger otai pun dah puji kamu^^

Muhammadnuraizuddin said...

raksasa - oit,..aku bukannya jadi artis pun.ahaha..hg nie, saja gimik lebih no..ahha

biela = tq so much na..

halusinasi = insyallah..tq very much na..

ich bin che ya said...

wow congratz once again.. siap ade offer jadi director huhu... ape lagi.. btw congratz my fren.. really proud of u!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alaa..takleh tgk..video stream not found T__T

efa said...

wo0...terbaik la video ni din caya ah siap otai komen tu huhu,keep it up,dh boleh jd pengacara utk destinasi bajet la best kot terbaik la suka..yg vlog yg lg stu pun aku suka yg promote blog tu hehe terbaik la ko.

Hanim Mahali said...

Teruskan usaha.... Sudah ada yang menyokong tu...

NuReLLe said...

wewitt...din...nak sign!!!!!!!!!!!nak..nak..
hakhakhak..:D

Syafiq Rosli said...

haha..cayalah din..hg jgn lpa jmpt aku ok..hehe

Muhammadnuraizuddin said...

nadiah = tq very much na sebb support..iihihi

khumaera = ala...tak dak rezeki..uhuhu

efa = tq na..uhuhu...tiba2 malu..

hanim = itulah..tq very much na..bsok video di sungai pertak pulak..

yani = mengada hg no..akhakha

Syafiq rosli = ahaha..oit, itu baru atas coment la..uhuhu

EmanTheHalia said...

popular la din lepas ni hehe

Ifti Larina said...

nak sainggg bang !!!

Muhammadnuraizuddin said...

eman = ahah..tak dak maknanya..aku buknnya masuk tv3 pun..haha..

ifti = ahaha..takyah..meh aku kasi gambar terus..kahakhka..*cait, aku bukn artis lah.

Anonymous said...

chayok din!!!!

psis@tepeng

jaa64 said...

din da pemes..ohh,hehe :) best la~

Faziera said...

teruskan usaha ko din!
aku sokong ko..
kalau ko tercalon untuk anugerah abp thn depan, confirm aku vote ko byk2!! ngeee ^__^

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = ahahahh..tq sebb jadi kamera man bidan terjun..kahkahkah

jaa64= ahaha..pemes apa kenamenye....hahahaha

faziera = fuh, dah sampai ke situ pulak dah..ahhaa..dah2, perli aku no..

Faziera said...

eh..mane de perli ko din..betulla..
niat aku murni lagi suci tau..ekekeke

Muhammadnuraizuddin said...

faziera = murni yg aku tak paham tu..akhakha

*cimOt* said...

mmg ada bakat jd pengacara la weyhhhh..look natural..aku rasa mcm Qi destinasi bajet ohhh..i like i like~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...