Thursday, March 3, 2011

Hanya ini yang mampu sebagai hadiah perkahwinan,~

Assalamualaikum...

Apa khabar semua, harap2, anda sihat disamping orang tersayang..Walaupun aku sihat, tapi, tidak disamping orang yang tersayang..sebb aku bermusafir menjalani kehidupan..iihhi..Hari ini, aku malas lagi nak taip panjang-panjang..mungkin kerana bulan ini bukan mood yang sedemikian..Lagi pun, kejap lagi, aku nak attend meeting..fuh, memang tension. Bukan sebab tention takut kene hentam dalam meeting, tp, tension sebab kene amik minutes meeting..Mencabar beb...~

Tak lama lagi, Abang aku yang kelima akan menjadi raja sehari. *12 haribulan ni..Kepada yang stay area Taiping dan berdekatan, dijemput hadir..*send msg kat inbox aku if nak alamat...if ada yang jauh sudi menghadiri, talam aku tadahkan..Tiada apa yang mampu diberikan kepada abang aku sebagai hadiah hari persandingannya, tetapi, aku berbesar hati untuk menyiapkan Flyers persandingan nya...

Gambar hilang kualiti selepas diupload..*

P/S : Selepas ini, market aku akan melambung tinggi, kerana aku seorang sahaja yang masih belum berumah tangga. Insyallah, sampai seru, aku jemput korang semua ya..tp, aku muda lagi..baru 20 taun.hahaha...

27 comments:

Encik Blogger said...

20an muda lagi.. hehehe

Muhammadnuraizuddin said...

en. bloger = btoi2..baru nak merasa hidup bujang nie..ihihih

yna fazlyna said...

muda lagi lah en.din ko patut kerja and enjoy dulu.. ti dah kahwin dah sebok nak kelek anak je..

Dinda Iva said...

kehkhekhekhe.....muda bukan alasan xleh kawen cepatkan...hehehehe...kalau dah sampai seru muda pon selamat nikah...yeay...selamat pengantin baru pada ur abang yea...

aslann said...

sama la kita. 20an.lalalala.

Muhammadnuraizuddin said...

yna = ihihi.kelek tue ape?..tak pernah dengar pun.ihihih..itulah, aku nak enjoy puas2 dulu..ihih

dinda = thx ya..weh, member aku ada yang dah ada anak dah..hebatkan.umur sebaya ngn aku..ihih

aslan = bila taun pulak..ahhahaha

Hanim Mahali said...

Market tinggi??? Opss...
Makin ramai yang tanya bila nak kawen ada la kot... hahaha

Muhammadnuraizuddin said...

hanim = cait...itulah menyebabkan market aku lagi tinggi..akhakhakahk

ich bin che ya said...

alah nape la din muda lagi... baru nak ngorat?? kihkih

GincoMerahJambu said...

wah! tahniah saham akan semaking tinggi!..hehe

Muhammadnuraizuddin said...

nadiah = ahaha..llalalal~mana leh ngorat..ngoratkan untuk adik hg leh la..ihihih

gincomerahjambu = ihihihi..tq2..ihihi..

ummu shazwani said...

haha..20 tahun..erm..muda la..
tapi dah xde angka 1 kat depan T_T
luckily sy x masuk 20 lagi..haha..
btw nice flyers..huhu

Muhammadnuraizuddin said...

ummu = iihihi..itulah..rasa berat ja nak turn dari umur belasan tahun ke 20..ahahha..btw, thx ya..

syairahmohdanuar said...

haha.igt dh 30an smpai market mlmbung.ape daa.. :D

logorithm said...

Aiseh... tak der buat Ops Bungkus lah? hehe...

Muhammadnuraizuddin said...

syairah = ihihih..alah, melambung gak tu.ihihihi

john = tak paham..Ops tue ape...?
Operation ke?ihihih/

logorithm said...

A'ah... Operation nih ---> http://logokoko.blogspot.com/2011/02/ops-bungkus.html

Har har!

Muhammadnuraizuddin said...

john = sikitjam..ahhaha..mau baca.

Muhammadnuraizuddin said...

john = sikitjam..ahhaha..mau baca.

muniraksasa (; said...

DIN, ang 21tahun okayy. 21tahun ! 21, 21, 21, 21 !!! sedaq diri sikit. okayy bye.

Muhammadnuraizuddin said...

raksasa = ye ye ooOO..je hg.ahaha ..aku tak masuk 21 lagi lah...

NS Creation by Safura Hisamuddin said...

lawa flyers yg u buat...u bole designkn bisness card i x? plz...........hee~

ummu shazwani said...

taw xpe..zudin..
i dunno y people cant comment on my blog :(
xtaw la knp

Muhammadnuraizuddin said...

ummu = herm..mesti ada smthing wrong kat mana...tanya yg pakar..ihihih

safura = ihih..klu ada masa boleh la..tp, skrng tengh buzy la...rumah mau kenduri.

muniraksasa (; said...

officially blom. physically dah. HAHA
*ntah ape aku taip ni. tapi aku tahu yang ang 21tahun. bla bla bla ~ HAHA jgn nak prsn mudaa ;p

Muhammadnuraizuddin said...

raksasa = oit2..tak leh ngaku aku muda lagi kan..klu aku kata 18..hg nak kata apa..ahhaha..menangis kuar air mata darah kot.ihih

muniraksasa (; said...

aku nak nanges kuaq air mata drah? muka aku cmtu ka DIN? nak nipu no, 13 kan ang ni DIN,ish3. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...