Tuesday, March 15, 2011

Amatur buat job??? menangis pengantin!!!

Assalamualaikum..

Mempersembahkan foto2 yang telah diambil oleh seorang amatur..ihih.. even ketika itu sebagai pengapit abang aku, sempat juga jadi jurufoto..ihihi...Foto2 ini diambil ketika kenduri di rumah pengantin perempuan dimana pasangan pengantin kakak dan adik disandingkan bersama. Sebelum itu, nak terangkan skit berkenaan tajuk..Aku tak buat job okey, ini hanya riang ria mengambil gambar..Keputusannya trang tang tang di bawah ni..



Abang dan kakak ipar aku..


Biras dan kakak ipar abang aku..



































P/S : Nantikan gambar persandingan di rumah aku pula ye..dan juga outdoor shooting... *dari peluh tangan aku..ihih.. *kualiti gambar disabotaj ketika upload.



22 comments:

Hanim Mahali said...

Hijau merah... first time tengok gandingan dua warna ni...

SyedGraphiX said...

muke abg ko ade gaye ko la din...
tapi cume gelap skit je. hehe
btol ke? XD

muhammadnuraizuddin abdulrahman said...

hanim = ihihhi...yaka..aku rasa dah biasa dah klu kat area2 nie...takkan nak pakai baju sama kot..ihih

syed = ahha..weh, kata abang.memg la muka sama..ahhah

CikBulat said...

kembar ke perempuannya?

CikBulat said...

nmpak sgt aq xbaca tadi. oh adik kakak. lawa ohhh !!

~CiK TiNieY~ said...

muka sama la dua2 pengantin perempuan!lelaki pun iras2...huhu

nurul lalala said...

kakak ipar ang cun..org mana?

muhammadnuraizuddin abdulrahman said...

bulat = kantoi hg tak baca entry orang..tengok gambar je..iaaahhaha..melawak ja..ihih..

cik tini = adik beradik perempuan tu..muka memg lebih kurang..ihih...yg laki tu bukn..persamaan dorang adalah tentera..ihihi..

lalala = biasalah, dia orang taiping..orang taiping memg suma kacak2 n cantik2..kahkahkha

ijam ismail said...

congratz kpd yg slmt bina masjid 2...

ijam ismail said...

wahh...bole thn la ko capture pic 2...

ijam ismail said...

good job~~

ijam ismail said...

nnti leh photoshoot gmbr portfolio aq skali yep..
hiks...
=)

ijam ismail said...

okbai#

Encik Suami said...

Assalamualaikum..
Wah..siap bagi salam nieh.
Occay jerk tgk gmbr nie.Mmg mule2 dari suka2..lama2 jatuh hati pada dunia photografi.
Betul ker mempelai lelaki tue 2 2 tentera..klu tentera..nape tak bersanding gune uniform depa yg jalan bawah pedang tue?

Dea said...

cantekk pelamin.. ;)

Faa Eryna said...

dua dua cantek ;)

My MiRa said...

wah wah wah cantik gambar..
nanti law mira kawin t mira panggil din ah ok..
tapi nak free hahahahha
gurau jer..
calon pown takde nak kawen lak si mira ni....:P

muhammadnuraizuddin abdulrahman said...

ijam = banyak nya hg coment..mcm xcted ja?haha..

encik suami = pakaian istiadat tentera dipakai masa potong kek la encik..ini bersanding di rumah perempuan..nntikan gambar2 yang lain ye..slow2...ihihi

dea= aku yg pasang pelamin tu..akhakha

eryna = haha..cantik2..

mira = ihhih..takpa..din p tolong tangkap kami2 yg hadir je..ihih..melawak ja..ihih

alyana hamdan said...

waahhh...lawanye...
tahniah3....
=)
suka tgok picca lawa2 ny..

niniey_nOty said...

nice. sama padan ngan sama cun. heehee. ta sabar nak kawen jugak.

Yuni Aisyah said...

best lak tgk org kawen nie....:P

Muhammadnuraizuddin said...

alyana = ihih.tq2..aku lawa tak?khakakhakh..

niniey = itulah..jom kawen..ihihih..

yuni = apa tunggu lagi..cari la pasangan..ihih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...