Friday, March 18, 2011

Banjir tidak bermakna Kenduri cancel..



Assalamualaikum...

Entry kali ini, aku nak menayang gambar persandingan Abang yang ke 5 aku..Tetapi, sebelum ini, aku ada membuat entry mengenai banjir yang berlaku di malam sebelum majlis dimulakan..Alhamdulillah, air suruh dan persiapan diteruskan walaupun ia dilakukan di pagi harinya.. *memang kelam kabut sikit...ihihi..Jom usya2 gambar yang sempat diambil...


Ketibaan raja sehari



Perarakan masuk raja sehari



Tepung tawar.. *aku tak sure betol ke tak spelling nie.





Bagusnya peng apit melayan pengantin..ahah..


Adegan suap menyuap..


Ececeh..suap lagi depa nie..


Serius aku tambah masa nie..sebab pengantin pun tambah..ihihi..
Makan pakai tangan  memang  penaik selera..ihih



Pengantin penat...hahahah



Persandingan di pelamin..



Di pelamin lagi...



Pengantin dan Mak..



Menunggu orang datang baling bunga2 nie.. *ape tah nak menyebutnya.~



Baru aku tau abang aku nie suka bergambar..kahkhakah..


Sempat lagi tu..
      


Hafizul Abdul Rahman  & Nadzirah Nadzri


Rakan aku yang memeriahkan majlis..



Lagi gambar Rakan yang memeriahkan majlis.


P/S : Kalau ada sesiapa yang nak kahwin n nak menangis tengok gambar tak jadi..,meh panggil aku..ihihi.. Selamat beramal, Wslm.

15 comments:

apezs shah said...

Salam

Pergh cantik2 semua picture tu.
bagus betollaa adek pengantin tu haha.. and semoga abg dan kakak ipar u berbahagia selalu.. :)

Muhammadnuraizuddin said...

apezs shah = thx alot bro...

Encik Suami said...

Entri kite lebih kurang sama.
Din jadi pengapit abg, abg pulak jadi pengapit masa adik kawen hari tue.

Hamboi..pengapit yg makan lebih nie.
Mentang2 lauk pauk sedap belaka.Pengantin mmg makan slow2..sbb raja sehari..mana buleh makan gelojoh.

Terjah Entry Nie

"ADIK..SELAMAT PENGANTIN BARU"

eyqasara said...

aisehhh... adik pengantin bila plak nak naek plamin? hihihihi... chantek kakak ipar.. hihihi.. ;)

zikeryhassan said...

bile kau plak nak kawen din. kehkehkeh

puteri ain said...

lawa gmabar :)

btw selamat pengantin baru kepada pasangan pengantin tu..

ich bin che ya said...

hensem r pengapit!

Muhammadnuraizuddin said...

encik suami = betoi la tu..alah, tpkan, raja la kene mkn banyak2..tol tak?hahah..

eyqasara = insyallah 7-8 taun lagi kot..ihih..

zikery hassan = hg kawen dulu..ahah

puteri ain = tq very much..ihi

nadiah = ahahha..pengapit tu artis wo... *pengsan sat.

ku izzati said...

cantik + hensem..

selamat pengantin baru~~

♥sophie♥ said...

hehe,,nice pic la ! !
lawa pengantinnya :D

yna fazlyna said...

ok... suka pic2 ko ni..chantekk...
and tahnia buat pengantin ye...

muhammadnuraizuddin said...

ku izzati = tq...nnti, aku sampaikan kat pengantin.ihihi

sophie = ihih...memang pengantin lawa..pengapit lagi lawa..ihih..
yna - tq very much yana...

l e l a said...

Bil pun pegi. Haha. Sorry din, aku tak dapat datang sebab tak balik taiping. Ada group discussion on the saturday. Anyway, nice pictures :)

Muhammadnuraizuddin said...

lela = takpa..ihihihi..paham2...student mcm mcm tu..ihihihi

Anonymous said...

em..ang lagi bergaya la din daripada pengantin..hehehhee

psis@tepeng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...