Sunday, March 6, 2011

Aku tak touching kot~aku kan pemalu.. *pengsan sat.

Assalamualaikum...

Ini entry simple je ni..ihihh...Ada seorang kawan aku ingat aku dah touching ngn dia..aku melawak ja..buat2 touching..tp, tak sangka dia ingat aku serius..sebb lepas aku coment ayat ala-ala touhing tu, dia deactive acount FB..sebb dia sibuk..ada projek baru katanya..then, relex jelah..sebb ingat dia ada baca coment seterusnya yg aku kasi..tp, dia tak sempat..dan dia pun memohon seribu kemaafan kat aku..fuh, aku pulak rasa serbasalah...berpeluh2 ni...

Alang2 mencelup pekasam, biar sampai ke pangkal lengan..Jadi, alang2 dah tulis entry untuk beliau..lebih molek aku promte blog beliau terus..ihihi..Blog beliau nie jenis universal..macam2 dia sumbat dalam tu..hal2 kehidupan dia, isu-isu yang boleh menarik perhatian, lawak jenaka dan banyak lagi..tak ketinggalan, dia suka lagu2 korean / Japan yang ada tarian yang power ranger., dia siap buat entry lagi...ihihih..


inilah header yang aku panggil sebagai beliau sebentar tadi.
Jom kita terjah blog brother kacak nie...nak tahu detail tentang pemilik header nie, jom CLICK HERE supaya dapat stalker beliau.ihihih..jom2.. Selamat beramal, Wslm.

11 comments:

Anonymous said...

bagusnya promote blog member!!!
hehehehheheh

psis@tepeng

hana said...

huhu..
nk gi terjah kawan awk tu ye..
=D

muniraksasa (; said...

yeyah !! MENCELUP PEKASAM, okayy punn boleyy DIN :)

nazrul ashraff said...

haha..tahu takut!!

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = ahhaha

hana = jemputlah..ihih

raksasa = abis tu apa?..

nazrul = ahahah..takut woo.

taufiq helios said...

woooo!! kau la sebab dia deactiv8 FB dia..cesss..hhahaha!! main main je okeeeee

aslann said...

Wahaha! Udinnn! Gila terharu. Sob Sob. Ye ar, hg punya ayat touching serba salah aku bg link tu tau. Tak kira la hg terasa ka tak, better aku minta maaf la kan. Takut hilang member, upenye sayang jugak hg kat aku. Khahahaha!

Panjang gila weyh komen hg kt blog aku. Haha. Ok2 dah lega aku. Pasni mungkin seminggu dua baru leh online fb, tu pun time weekend la kot, tapi xpe, aku akan round blog bulat hg ni. Ahaha. Terima kasih Udin. Khahaha, nak muntah buat ayat camni. tp utk member2 yg caring, tak jadi muntah. ahahak(^^,)

Muhammadnuraizuddin said...

TH = oit..bukn aku na..ahhaa...cait..ayat perangkap..

aslan = kahahah...tak yah nak terharu bagai..kahkahka..saja ja..hari ni hari hg..bsok, orng lain pulak aku prmte..ihihih...apa pun, gud luck kat projek tu na..iihihih..aku nak p cek coment kat blog hg pulak.ahahha

aslann said...

Udin, aku xreply lagi komen hg kt blog aku. Ahahaha.

muniraksasa (; said...

DIN ; menyeluk pekasam laaaa ! HAHAHA sume pun ko nak taipo. xpela DIN. janji blog ang letup :)


ABANGG LANN ; dah rajin balas comment ! yeyah. HAHA *okayy switch on mood TAKLAYAN, balik.

Muhammadnuraizuddin said...

aslan = yaka...takpa2..ahah

raksasa = ahaha..alah, menyelup n mencelop ja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...