Tuesday, February 8, 2011

Video 1st Sahabat blogger Gathering..

Assalamualaikum blogger2..
Sebenarnya, dah lama event nie berlalu..dah memg ramai yg dah upload video nie aku rasa..tp, aku nak jugak upld di sini..sebb teruja..ihihhi..


korang suma cuba cari di minit keberapa muka aku muncul..yelah,memang tak banyakkan muka aku muncul..sebb aku nie pemalu orangnye..ihihi..

P/s = tq kepada yang menjayakan event nie dan sesiapa yang tegor aku di event tue.. :")
if ada lagi event mcm nie, sudah tentu aku tak lepaskan peluang untuk join..ihihi
Wslm, dan selamat beramal..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...