Thursday, February 24, 2011

Terjahan demi terjahan. Kini giliran aku berleter bersama 1tube... Jom tengok.~

Assalamualaikum sahabat2...
Pada minggu lepas, aku bersama rakan2 blogger yang lain bersama2 telah menghadiri sesi Vlog bersama 1tube. Actuly, in event khas untuk blogger terkenal Malaysia.iaitu Ben. tetapi, kami mengenepikan perasaan xtau malu untuk sama2 menjayakannya.

Ketika ini, aku disergah oleh Pengacara terkenal pada event itu iaitu Nisa Kay secara tidak sengaja.. Memang sesi soal jawab berlaku didalam keadaan Kekarutan yang teramat sangat.. Jom layang video yang telah diedit khas oleh 1tube.


                     
Untuk kepantasan yang maximum CLICK HERE

Sebenarnya, ketika aku post video ini, aku tidak tahu bagaimana rupanya.kerana internet aku lembab mcm siput sedut masa lemak. Tetapi, aku memberanikan diri dan meneruskan niat untuk membuat entry mengenai video ini tanpa mengetahui sebarang cacat cela dimana2 didalam part video ini.Segala kekurangan yang terdapat didalam dialog di dalam video ini adalah tidak sengaja dilakukan dan aku berharap ini bukan Vlog yang pertama dan terakhir aku.ihihihi.. Rasa mcm artis pulak.


P/S : Ucapan ribuan terima kasih kepada 1tube kerana memberi peluang yang besar bagi diri aku untuk berkata2. Tak lupa kepada yang menjayakannya terutama sahabat2 blogger yang disayangi..ihihihih.. Harap anda semua berpuas hati dengan Vlog ini. Aku mengaku aku memg banyak berkata2. Sebab mewarisi dari MAK yang disayangi.Trima kasih Mak~ (pls jngn kata aku banyk mulut,sebb mulut aku satu ja)Selamat beramal dan Wsalam.

16 comments:

mustapakamalizzat said...

elok sgtla tu.....hehehh eja nama sendiri pon xbetui...awat getaq ka??/ huhu

-ilhamvetto- said...

huhuhu..

buat vlog too...
pasni buat kesinambungan dia plaks!!...

mesmerising_wan said...

waaaaaaa!!
semakin hari semakin jeles ngan vlog korag!! ha

My MiRa said...

bercekipung...ehheheheehhehe

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = ahahha..bukanlah.masa tue terkejut tak hilang lagi..ihih

ilhamvetto = ahah..klu nak wat kesinambungan, kene pakai kamera fon sendiri lah..ahahah

mermerising = ahaha..itulah..lain kali, join la even ye..ihih

Muhammadnuraizuddin said...

my mira = ihihih.biasalah, BM aku lemah..patut berkecimpung kan..ihihi

azureen yazid said...

hahahaha..
din2x..

Muhammadnuraizuddin said...

azureen = ahhaha...hihihi

faiz said...

owh..mula blog sebab U suruh buat...okla vlog ni tapi takde feel sgt la sebab internet aku pun lembab cam kura2 laju sikit dari siput..hahah..pekat gak loghat ko ye....xbley nak cover...

Captain said...

salam..Vlog anda masuk N3 yg mcm ni pun oklah...Belajar dulu nnt pandai dtg kemudian...jazakalllah khairan.

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

hehehhe nampak la gabra yee... =)

penyejuk hati said...

wah..dh mcm artis lak sy tgk (^_^)

Muhammadnuraizuddin said...

faiz = serius..if aku cover, mesti bunyi sleng kelantan pulak.adoy..baik aku takyah cover..ahahha

caiptain = tq very much sebb kasi semangat..ihihi..

atikah = yelah...sebb 1st time..ahaha..

Muhammadnuraizuddin said...

penyejuk hati = ahah..artis untuk blog sendiri boleh la..ihihih

Love hurt aeNnn said...

suke tengok vlog youu. ;))

Muhammadnuraizuddin said...

lvehurtaenn = tq very much..ihihi..teruskan menonton..ihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...