Thursday, February 17, 2011

Shahir AF, Nyanyian Style Bercangkong!!!!!

Assalamualaikum Sahabat2..
Pada malam yang hening nie, semangat gahering Sahabat Blogger masih segar lagi kat otak nie.Sebenarnya, aku bukan nak bercerita pasal waktu kejadian gathering, tetapi, Kejadian lepasnya. Selesai gathering, semua akan buat hal masing2, memandangkan aku datang solo masa tue, aku memilih untuk buat2 ramah dengan Mohdnuurtaufiq, Muniraksasa, Hanim, Ijam dan iken...

Mengapakan aku pilih mereka,?
Muniraksasa,ijam,Hanim = mereka sering buli aku di S.B.
Mohdnuurtaufiq = sebab dia satu poly dengan aku..but, tak pernah bertegur sapa masa Belajar.Sebenarnya, aku tak cam langsung dia..nasib baik dia wat2 ramah ngan aku masa aku sampai.ihihihi..klu tak, sampai kesudah tak kenal..dan Iken tue, member sek dia dulu..
(perlu diingat, sebelum ini, KAMI TAK PERNAH BERJUMPA)

Kami bersepakat nak Karok di PAS..Actly, aku ikut ja..SUMPAH aku tak tau apa itu PAS.. pasaraya kah?? kedai makan kah?? shopping mall kah?? rupa2nya, PLAZA ALAM SENTRAL la...tempat aku sesat mula2 nak ke gathering...ahahah..Blogger2 yang lain, dorang karok kat tempat lain, sebab lain arah jalan pulang..

Suara aku bukannya sedap, lagipun, serius~ini 1st time aku Karok lagu shahir, sebelum nie, tak pernah jumpa kat mana2 kedai karok.dan aku bukannya ingat sangat rentak dia.. tetapi, aku berani upload dalam youtube video yang sempat diambil sebelum kamera MEMORY Full ini untuk dijadikan sebagai tatapan kenangan bersama... :"(
(ceh, tiba2 emo)


Lagu didendang dengan gaya tersendiri, BERCANGKONG ..hahhaa

P/S : kepada sesiapa yang belom join group SAHABAT BLOGGER di Facebook, sila la search di FB dan click join..kat sini, banyak manfaat yang kita dpt...dan banyak aktivity2 yang boleh kita join untuk mengisi masa lapang dengan berfaedah selain dari berblogging..ihihih.. Selamat beramal, wslm~.

27 comments:

yna fazlyna said...

bestnye u olll!
i jelez u...

nadeafu chan said...

waaaaa!da lama tak karok!

dD Fabulous | sitekateki said...

time ko tarik tu ader x yg 'terkucil'...ahaha...dah siap cangkung tu ntah2 ader yg ter 'keluar'...wakakaka

Muhammadnuraizuddin said...

yna = ihihh...takmo jelous2..nnti, kita lepak sma nex gathering..ahah

nadea = hahha..yaka...fuh2..

dd = takde2..dah cek dah..CAitt~~kotor weh..ahhaha

hUda mUsa said...

i'm here.. :)

Muhammadnuraizuddin said...

huda = i'm there..ihih

Muhammadnuraizuddin said...

huda = i'm there..ihih

muniraksasa (; said...

comelnye yang baju biru tuu. wewitt. nak ngorat laa. HAHA

taufiq helios said...

cesssssss :)

Muhammadnuraizuddin said...

raksasa = eh, bukn clour hijau ka budak yang tak betoi tu..ahaha

taufiq = ahahhaa..padan muka

June Flizzow said...

terjelez pulak , follow anda ok :) maaf ganggu

Muhammadnuraizuddin said...

june = tq very much ye..ihihih.. :")

qin zyie said...

haha..bez gak ey suare ko din..best r korang dpt lpak sme2,jeloss i weh..:)

Muhammadnuraizuddin said...

qin - itu bukan suara aku la..suara penyanyi asal tu..aku miming ja..ahhaha...tue la..rugi kan tak join..ahaha

muniraksasa (; said...

colour hijau celah mana DIN. ko nak ngate aku pun, pkai le spect dlu. aku pkai baju biru plak weyy. ish mamat ni laa. ade je point nye. HAHA ;D

Muhammadnuraizuddin said...

RAKSASA = ahahha..biru bukan...hijau pun bukan..TECOSH..baru betoi..tp, (betoi ke aku eja..)ahahah

FiQx said...

fulawey! muke aku ade dalam video itu, ok aku suke haha

Muhammadnuraizuddin said...

topek = tu dia..poyos gila..ahaha..takpa, lepas nie, aku nak crop muka hg dlm video nie..boleh?hahhaha

qin zyie said...

la..miming upenye..aku egtkn ko nynyi btul2..ha2..:D

ria said...

hahahaha.. menyanyi kaki smpai ke atas. . haha

Muhammadnuraizuddin said...

qin = ahhaa..adoy2..

ria = sopan tue..hahaaha

muniraksasa (; said...

salah DIN *maaf terlalu berterus terang. tapi gini eja nye. turqoise. *aku pun xreti. HAHA

Ery Farieha said...

kehkehkeh ko mencangkung suara mana keluar weh. tekan perut. haha.

btw, jeles ok korg karok. grrr!

SyedGraphiX said...

HAHA. lawak lol sore ko! alalala~

Muhammadnuraizuddin said...

raksasa = ahhaa..hg memg..btw, aku tak paham..akakh

ery = ini lah dinamakan amatur..ko bayangkan if aku tak bercangkong..menangis shahir dengar..tak leh cari mkn la dia..ahhahah

syed = dah la hg..bab2 nak kutuk aku..terserah kat hg kan...hahhaha

ijam ismail said...

hehe..sowi..bwu tgok vdeo ni..huhu...sdp gler sore ko din...mmg bole rekod...=D

Muhammadnuraizuddin said...

ijam = hg perli aku kan..ahhaha..sengal kan.baru tengok..adoi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...