Monday, February 14, 2011

Orang main DSLR, aku pun gatai tangan nak main (inilah jadinya) :"(

Assalamualaikum sahabat2...
Weekend kali ini, aku memang penat..tp, sangat enjoy..Sebenarnya, aku memang suka lancong melancong nie..tp, kene usya2 poket dulu la kan..hihih.Hari ini, aku maleh nak menaip, lagi pun, korang sume bukannya suka sangat aku berceloteh kan..ihihih..tp, aku nak berkongsi gambar2 weekend aku sekitar KUALA LUMPUR N PUTRAJAYA..

INILAH HASIL TANGAN SEORANG AMATUR SEPERTI AKU... :')
Orang naik main DSLR, aku pun gatai2 nak main..inilah jadinya.. :"(


1st time aku bergambar di KLCC...
Inilah Clasmte aku..NUT2.



Minah nie adalah pelakon ayat2 maggie cintan..



Pemandangan putrajaya pada pukul 3 am..



ini ialah pelakon dari Korea.. dia femous dengan lakonannya di dalam movie 
SAMURAI PEDANG TUMPUL..



Bunga yang terdapat di Taman Botani Putrajaya.


Aku suka Bear awek nie..
sebab aku tak pernah ada BEAR~ :(



Aku suka gambar nie..
credit to kerusi besi ini..



Sebenarnya, aku pun tak kenai awek nie..dia member FB kawan aku..
mula2 segan gak aku nak amik gambar dia...aku lepak sorng2..
tp, bila dah bosan, aku pun join la dorang photoshoot.ihihi



Hah, sibuk dia dok amik gambar orang..
aku pun amik la gambar dia..



Kebetulan, masa aku p Taman Botani kat situ, 
ada satu pasangan pengatin tengh photoshoot. 
aku dengan slumber, sibuk amik jugak gambar dorang.
tp, sekeping je lah..if lebih2, dorang halau aku pulak kan..hihih..


P/S : Sebenarnya, aku takut nak letak gambar2 yang aku amik dan dipratontonkan kepada umum..takut di hentam oleh korang suma or orang2 yang terra bab2 benda nie..tp, takpa..try amik positive..
:')..Selamat Beramal~wslm.

39 comments:

chanana said...

smart :)
macam dah teraaa ja? haha.
good luck kawan :)

ria said...

suka tgk pic gurl bawak teddy bear tu. . btw u study kat psis kan??

ria said...

suka tgk pic gurl bawak teddy bear tu. . btw u study kat psis kan??

Muhammadnuraizuddin said...

syawal = ihihih.tq kawan...nnti, jngn risau.apa yg aku dok ckpkan kat hg, akan aku laksanakn.ihih

ria = ihihih.haah..kat psis.

chanana said...

aku tunggu kata2 hg utk dilaksanakan. hahaha

UkhTi_ ATiRaH said...

smart!!!..model dia pun cantik2..hehehe..

yana said...

sangat suka...
best lah picca2 y kamu amek...
lain kali letak byk2..
suka tgok blog y byk picca ny..

Muhammadnuraizuddin said...

syawal = biarlah arus masa menentukan perlaksanaannya..ihiih

ukhti = tq very much..ihihih..klu aku kenai awek tue, aku dak kasi no. kat hg dah..haha...

nadea sulaiman said...

haha.bila aku dapat jadi pelakon ayat2 maggie cintan tu?tak sabar!

Muhammadnuraizuddin said...

yana = ihih..tak leh letak banyak..sebb line Brdband nie lambat..

nutnut = nnti, kita wat filem tue kat putrajaya pulak..tau2..

wanda said...

very semat2 lah u pnye pic..bley la amik pic saye nnty...hahaa!!kidding..

My MiRa said...

wah cntik2 lah gambar.......

xazryx said...

perghh .yg atas skl tu HDR ke ?nice .

zikeryhassan said...

aku suke gmbr awek pegang bear berjalan.

Muhammadnuraizuddin said...

wanda - iihih.ada rezeki, adalah..ihihi..

mira = ihihih..tqvm..mira bila lagi nak jadi model aku nie..ihihi

Muhammadnuraizuddin said...

azary = bukanlah...:)

zikery = carila awek sorng..suruh bawak bear kehulu kehilir..ihihi

yna fazlyna said...

wah..cantik2. suke gambo bunga and gambo pengantin...

Muhammadnuraizuddin said...

yna = tq so much.

Bobo said...

nice bro!..ko pki dslr jenis apa?nak tau gak....:)

Hanim Mahali said...

cam dah biasa je... Hanim tak pernah pun amek gambar dengan DSLR... pakai handphone je... huhuhu... *saje buat ayat sedih*

mustapakamalizzat said...

lawa la din....smart kot.....cam pro lak..hehehe aku suke gambaq putrajaya, gambaq ang kat klcc, gambaq ayat2 maggie cintan ngan gambaq awek sape ntah ngan bear duduk kat kerusi...serius lawa..cayala Din...truskan bersnap2,k....gud job!!!

Muhammadnuraizuddin said...

Bobo = biasa punya.. 500d.

hanim = nnti, klu kita jumpa..aku amik gambar hg banyak2..ihihihhi

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = tq so much...ihihih..hg nie, puji lebih2 kan.takpa..nnti, ble hg mai sini, kita gi putrajaya..shoot kat sana..ihihhi

ecah..merangkap anak cik nan said...

nice..

Muhammadnuraizuddin said...

ecah, merangkap anak cik nan = tq so much... :)

mustapakamalizzat said...

hahahha jgn din...hang jgn tgkp gambaq aku...aku ni perosak gambaq..ang tgkp gambaq lain selain aku je,k...huhuhu

lagi 1..puji hal yg betul xpa...hehhehehe

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = takpa...itu yg aku nak cari dlm gambar aku..orng2 mcm hg lah..khakhaha..yg boleh memelikkan gambar..ihihihi

Muhammadnuraizuddin said...

bukn memelik..tp, mengunikkan..ihihi

ich bin che ya said...

nice shoot!

Anis izyan Abd Rahman said...

nak ke teddy bear tuh ??
tggu besday eiyh , nanti i ckp kat anep , belikan u satu same mcm tuh , ahak

apisv2 said...

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog=)
nice blog;)
blog apisv2

Muhammadnuraizuddin said...

ich = ihihi..tqvm..

anis = hah, nie modelnye..ihihi,leh jugak..ihihih

apiz = tq very much..ihih

yayalya said...

perghhh gambar dia... huhu jeles2 ada dslr, kite xder...waaa

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

ske pic gurl n teddy die ! hihi teringin nk teddy bear ke ?! huhuhu

Muhammadnuraizuddin said...

yaya = alah..dslr murah ja nie..

khairul atiqah = ihihi.tp, klu orng kasi, aku amik je..ihihih

ijam ismail said...

hebat!!!
=)

Muhammadnuraizuddin said...

ijam = hebat?hahhaa..tq2

faiz said...

tak mcm amateur pon...nice bro

Muhammadnuraizuddin said...

faiz = ceh, amatur la tue..sebb baru lagi..ahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...