Tuesday, February 8, 2011

Heliza Panggil Aku Bergambar :") yesS!!!!!

Assalamualaikum kawan2..
hari ini, aku nak buat entry mengenai pengalaman manis aku ketika gathering sahabat blogger..tp, mesti korang suma akan berkata "dah berzaman, baru nak tulis entry pasal gathering?"....

Sebenarnya, USB cable aku menyorok..dan skrng baru dapat n tros aku masukkan dlm lappy laju2...Masa gathering tue, memg aku terkejut dengn kemunculan heliza,.yelah, selama nie, tengok dlm tv je..niat di hati memg nak bergambar..tetapi, apakan daya.. beliau seperti goreng pisang panas..diserbu oleh blogger2 yg lain..memg sedih la..aku rasa mcm dah tak dak can nak bergambar dengan beliau..yelah, aku nie kan pemalu..mana mau nak menyempit2 bagai ....


inilah caranya aku bergambar dengn heliza..yelah, dapat background dia pun dah ok dah.sebb ada bukti untuk aku bagi kawan2 aku dengki..ihihih..tp, tiba2~

Heliza panggil aku untuk bergambar..YEESS!!! dpt peluang~ :') tp, aku rasa sebab dia kasihan tengok aku kot..ihihhi...aku apa lagi.dengan tangkas berjoging kearahnya..


inilah hasilnya..memg tak banyak sangat gambar..sebb member aku (azim naqiuddin) snap bergegar-gegar..banyak gambar blur..aku rasa, dia jelous la tue...sebab tue buat gambar aku jadi mcm tue..ihihih

P/S : Kepada akak Heliza..anda memg tidak sombong seperti artis lain..(ceh, sebnarnya, ni 1st time begambar ngn artis) dan anda amat sabar melayan karenah peminat..dan satu lagi..anda memg superb cute..kalah saya :") ..ihihiih dan kepada kawan2 sekalian, silalah jelous..entry nie memg dibuat khas untuk korang jelous..ihihih..selamat beramal..wslm.

28 comments:

ADAMOYU said...

ok.. ak jeles nie.. haha

miaa spungen said...

wahh sweetnyer =)

♥..cik_mas..♥ said...

tahniah.. heliza mesti cun gile2 kan.. bila la dpt jumpe die..huhu :)

Muhammadnuraizuddin said...

adamoyu = yes..berjaya...

mia = sweet candy..ihihhih

cik mas = heliza tak cun lah..tp, comel gila2 punya..ihihih

mahirahkamal said...

canteknya dia

mustapakamalizzat said...

jeles2....tapi kalo ang bergambaq dgn CT Nurhaliza..mmg aku teriak la...jeles punye pasai..hehehhe

mustapakamalizzat said...

jeles2....tapi kalo ang bergambaq dgn CT Nurhaliza..mmg aku teriak la...jeles punye pasai..hehehhe

azureen yazid said...

saya jeles!!

Muhammadnuraizuddin said...

mahirahkamal = memg cantik..cair aku...ihihih

ijat = haha..takpa..hg tunggu skit hari lagi..siti nurhaliza akan berdamping dengn aku..cewah...

azureen = yes..ada lagi yg jelous..ihihihih

finaz said...

heliza comell,,,:-)

anis rohaiza a.k.a azah said...

heliza ek??? bru heliza.... x de maknenye... lalalala

muas said...

untungla heliza panggil,.sob sob, muas lak kna rebut2,.huhu

Muhammadnuraizuddin said...

finaz - memg comel..ihihih

anis = slow la..nnti, prity zinta pulak..ihihih

muas = takpe..janji dapat jugak..ihihihih

ria said...

agusnyer lorh. . huhu

yna fazlyna said...

din kasi beso sikit gambo..mate aku tak jelas nak tengok si heliza chomel tu...

Muhammadnuraizuddin said...

ria = agus2..ihihih

yna = tak boleh la..nnti, gambar jadi blur..sebb gambar goyang..ihihih

roxybelleiyramethyst said...

heliza sgt cute okeyh... heee ^^

Muhammadnuraizuddin said...

dia super cute..tp, aku superb cute..kahkhkaa..(mesti ko muntah hijau)

Ujang9897 said...

gua jeles sikit..tp takper..tak amik dekat2 mcm gua..hehe

http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/heliza-jadi-gila.html

Namekugadis said...

sgtla comel....heliza nih..

Muhammadnuraizuddin said...

ujang = ahhaa..lu request kat dia..bukn di request kat lu..khakhakha...itu yg aku nak tonjolkan disini..ihih

namakugadis = memg comel.

Ujang9897 said...

haah kan..die yg pggl kau..,hehe..ok aku jeles balik..


tapikan..dia komen kat entri aku..hehe..,

Muhammadnuraizuddin said...

ujang = ahaha..itu lagi la aku jelous..dia coment.?biar betoi...kak heliza, meh la komen balik kat sini..mau kasi ujang terbakar~hahahha

taufiq helios said...

xjeles langusng!! huhh

Muhammadnuraizuddin said...

taufiq = tp, sttment anda berbau kejelousan..

Hanim Mahali said...

Kak Heliza??? tak mau komen apa2... #okbai

Muhammadnuraizuddin said...

hanim = ahah.terkedu hg..ihih..okbai..

Razil Tahir said...

jelez giler!!! XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...