Wednesday, February 16, 2011

Gathering Shbt Blogger di Shah Alam amat meninggalkan kesan mendalam..

Assalamualaikum sahabat2..
Wah~dah kul 12 lebih pun, aku semangat nak tulis entry lagi..ihihih..ini disebabkan kenangan bersama SAHABAT BLOGGER di SHAH ALAM tadi..Mini gathering..tp, ramai jugak yang datang..

Sebenarnya, aku nak mengaku di sini..Sebenarnya, sebelum aku join SB, kawan2 aku di Selangor tidak lah banyak..boleh dibilang dengan jari..tp, sekarang..dah semakin ramai..ini semua disebabkan Sahabat Blogger..every gathering yg dilakukan, mesti ada exchange Fon No. ihihih..dan sekarang,balik dari gathering, mesti masing2 add FB.Betoi tak kawan~

Dan, satu lagi aku nak bagi tahu, memang seronok masa gathering tadi..Even ada kejadian yang memalukan yang tidak disangka..aku pun tak nak mengulas lanjut pasal benda tue..biarlah mereka2 yang hadir sahaja yang mengetahui..ihihihi.itu meninggalkan kenangan MANIS yang tak boleh dibeli dimana2..tp, memg enjoy..hilang tension kerja dan sebagainya...berkaraoke , panjat batu, serigala terbang, kayak, dan mcm2 lagi aktivity tadi..TQ VERY MUCH anda semua..



ini masih skit...
sebb ada lagi yang tidak jumpa jalan lokasi ni..
aku pun pusing tasik kat situ sampai 5 kali.iiihi


Fuh, lunch kat KFC~


Masing2 tunggu giliran nak panjant benda nie.. :")

inilah SPIDERMAN masa gathering..
panjat tak yah tali kat pinggang keselamatan pun.haha..


masa aku nak snap gambar nie..
aku terpkasa gerak ke blakang jauh2.
sebb makin ramai yg interfmre..ihihi..nice betoi mereka2 nie...
Frendly beb~

inilah blogger2 yang berkumpul di aktivity yang terakhir..
memg meriah..


wajah2 yang aku sempat close up dengan kamera.

P/s: Anda2 yang tak p mesti jelouskan..hahaha..Aku tak faham sangat jalan di Shah alam tue..aku pusing sampai 5 kali kat situ sebb nak cari tasik tue..adoy..dan klu perasan, aku pergi gathering tadi pakai sluar treksut , jersi n selipar..ahhaha..bapak selekeh..tp, kenelah dngan tema gathering tu..ihih..Wslm, slmat beramal..


35 comments:

mustapakamalizzat said...

pasni jwbnya din xblik tepeng dhlaaaa..hahahha kalo nak jmpk kena g sana la..hahhahahha

EmanCloud said...

pasal spiderman tu aku ulas panjang kang ko kene bahan plak nasirr oiii ahahahahha

forever love said...

hehe..ok pe..kate nnk bersukan kn..kene la pakai yg sesuai..hehe

asal kak faten comei dalam tue.?

nway..thnx ya support event tadi..

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = yes..orng 1st..ihihi..taklah, aku klu cuti panjang..mesti balik jumpa korng2 kat kg..ihih

eman = dah2..hentikan.ahah.takyah...gambar tue aku cuba nak cover..ihihih

forever = ihhihhi..itulah...ok2, if ada event2, akan ku ikutinya..ihihih

Muhammadnuraizuddin said...

ijat = yes..orng 1st..ihihi..taklah, aku klu cuti panjang..mesti balik jumpa korng2 kat kg..ihih

eman = dah2..hentikan.ahah.takyah...gambar tue aku cuba nak cover..ihihih

forever = ihhihhi..itulah...ok2, if ada event2, akan ku ikutinya..ihihih

ecah said...

kaki lembik..hehe

AfiQ said...

sgt best!!! tp sebab dtg lmbat, tak sempat kenal jejaka berbaju jingga! hahaahha.. =P

dD Fabulous | sitekateki said...

jeslessssssnya x dpat dtg...klau x leh tunjuk skill panjat dinding cicak kubing kat korg..ahaha

Muhammadnuraizuddin said...

ecah = eh,..mana ada..gagah lah.tengok la gambar mcm spiderman tue..tak pakai tali pun.hahaha

akmalhilmi said...

aku takda
cis
hahaha

Hasrol Nizam said...

pergi jumpa blogger pun boleh sampai berpeluh ni.haha

Muhammadnuraizuddin said...

afiq = nex time ko datang awal..ihihi...

dd = ahaha..cicak gobeng tue..mcm hebat ja bnyi..haha

akmal = weh, gambar yg aku close up pun ko ada ye...ahhaa.

Muhammadnuraizuddin said...

hasrol = itulah best..ahaha..masing2 amik bau bauan skeet..hahaha

APi said...

gambar aku nampak baju jek..
ok fine..
bai..

Muhammadnuraizuddin said...

api = ihihih..alah, yg ramai2 tue kan ada..ihihi

aRein said...

gmbar aku xda...peeergh nangeeees :(
s0b3...mentang2 aku blek awl..hehehe

aRein said...

peeergh gmbar aku xda....mnaaangees...hehehehe...mntang2 aku blek awl...s0b3..

Muhammadnuraizuddin said...

arin = ihihi..itulah.balik awal lagi..ihihih

muniraksasa (; said...

"'aku xleh turun weyy. kaki aku lembik ni" *mate da merah2 nak nangeh. bhahaha ;p

... said...

as salam...
wah! meriahnya!!
suka!~

hanim said...

kenangan tak dapat dilupakan....

Muhammadnuraizuddin said...

raksasa - sapa tue..bapak tak klakar..adoy

titiktitiktitik = hahaha...memg meriah.tak rugi join SB

hanim = memg tak leh dilupakan.

Ery Farieha said...

hye dinn! ingat saye lg? hahahahaha!

eh ada pic aku. tp x pandang kamera cam memalu kenapa tu? hahahaaaaaaaaaa

ich bin che ya said...

pic close up tkde pic kiter pun sedey2 huhu... hurm same la kita pakai track suit jer. mak aih selekeh2 huhu...

taufiq helios said...

ak dah tengok..sukeeeeeeeee

ijam ismail said...

yeahhhhhh..phewiit!!!suke gmbr comel aq 2..hahaha!!
saling pndg2 ngn tia lg..nice edit..hahaha!!
=D

mustapakamalizzat said...

em..kampong????
aku kat bandar la....hahah xngaku duk kampong k....hehehhehe

Muhammadnuraizuddin said...

ery = ahhaa...bukn apa tue..cover je kan..hahaha..

ich = ihihi..aku pun tak amik sume..takut orng pkir apa pulak..ihihih..haah, tp, ikut tema kan kita..hahah...

taufiq = ahhha..ceh, bagoih2..leh pulak nak load aku punya page..mesti page aku ringan kan..haha

ijam = ceh..masuk lift tekan button sendiri lagi..ahhaa..ceh,a ku random je masukkan tue..ahha

ejat = hg sorng ja dok bandar..kahkahkah

saya syamimi said...

weyhhh!! aku ske gambo ko edit2 sume tuh... nak curikk buleyh x?? yg gambo2 semua org tuhhh

Muhammadnuraizuddin said...

syamimi = takpe..amik la..ihih..aku benarkan.

muniraksasa (; said...

naik wall xturun2. pun bole !

ecah said...

heheh..yelah tu spiderman..btw, kamu cute sgt..suke tgk..ehehe

Muhammadnuraizuddin said...

raksasa = oit..tak abis2 lagi..ahhaha

ecah = weh, malu aku masa tue..ihihi..tp, takpa, lepas nie, aku tak naik dah..ihih...TQVM

Anonymous said...

old fashion egg bread http://clothingtrends.eu/la-martina-men-brand21.html fashion schools europe 2104758

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/flovent.htm][img]http://legalusdrugstore.com/24.jpg[/img][/url]
glastonbury ct pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/viagrx.htm how to join medco pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/retin-a-0-05-.htm]oronoque pharmacy[/url]
pharmacy tech jobs in st louis mo http://certifiedpharmacy.co.uk/products/bactrim.htm mexican pharmacy no prescription [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/lisinopril.htm]lisinopril[/url]
allegra d pharmacy on line http://certifiedpharmacy.co.uk/products/zocor.htm vashon pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/sumycin.htm]walgreens pharmacy paoli[/url]
morene morrison oklahoma pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/sinemet.htm millers pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/activ8--energy-booster-.htm]activ8 energy booster [/url]
caremark pharmacy appeals http://certifiedpharmacy.co.uk/products/celebrex.htm sapulpa drive in pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/fludac.htm]cvs pharmacy in mn[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...